Marvel: O Bob Odenkirk του “Better Call Saul“ ετοιμάζεται για το MCU

Ο ηθοποιός που λατρεύτηκε ως Saul Goodman οδεύει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel
03 Νοεμβρίου 2022 20:25
Marvel: O Bob Odenkirk του “Better Call Saul“ ετοιμάζεται για το MCU

Ακόμη ένας ηθοποιός που δεν περιμέναμε να τον δούμε σε τέτοιο project είναι ο Bob Odenkirk. Αυτόν που όλοι γνωρίζετε ως Saul Goodman από τις σειρές Breaking Bad και Better Call Saul. 

Πληροφορίες του The illuminerdi ισχυρίζονται ότι ο Bob Odenkirk οδεύει προς το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και τη σειρά Wonder Man του Disney Plus. Αν και η συμφωνία δεν έχει κλείσει μεταξύ του ηθοποιού και της Marvel Studios, θεωρείται πως απλώς είναι θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Odenkirk θα υποδυθεί τον ατζέντη του Simon Williams aka Wonder Man, τον ο οποίο θα υποδυθεί ο Yahya Abdul-Mateen II. Κάποιοι fans υποστηρίζουν ότι βάσει των comics του Wonder Man ο ρόλος που θα παίξει θα είναι αυτός του Neal Saroyan ενός ατζέντη και μετέπειτα εγκληματικής ιδιοφυίας, αλλά η Marvel Studios φαίνεται να θέλει να κρατήσει το ρόλο του ως επτασφράγιστο μυστικό προς το παρόν. 

Cast και συντελεστές του Wonder Man

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, γνωρίζουμε ότι στο cast θα συμμετέχει ο Yahya Abdul-Mateen IΙ ως Wonder Man και ο Ben Kingsley που θα επιστρέψει στο ρόλο του Trevor Slattery. Τον περασμένο Ιούνιο είχαμε μάθει για την ύπαρξη της σειράς Wonder Man, την οποία επιμελείται ο Destin Daniel Cretton του Shang-Chi σε ρόλο σκηνοθέτη-παραγωγού και ο Andrew Guest των Brooklyn Nine-Nine και Community σε ρόλο σεναριογράφου. 

Ποιος είναι ο Wonder Man; 

Το Wonder Man θα εστιάζει στον χαρακτήρα του Simon Williams που πλέον γνωρίζουμε ότι θα τον υποδυθεί ο Yahya Abdul-Mateen II. 

Ο Wonder Man είναι ένας από τους παλαιότερους χαρακτήρες της Marvel, που πρωτοεμφανίστηκε το 1964 στις σελίδες του Avengers No. 9. Αρχικά ήταν κακός και εμφανιζόταν μόνο σποραδικά στην πρώιμη εποχή της Marvel, αλλά επαναπροσδιορίστηκε ως ήρωας (και Avenger) στα τέλη της δεκαετίας του 1970

Στα comics είναι γιος ενός βιομήχανου του οποίου η εταιρία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης εξαιτίας του ανταγωνισμού με την Stark Industries του Tony Stark. Ο Williams δέχεται μια προσφορά του σατανικού Baron Zemo που του δίνει τις σούπερ ικανότητές του, όπως δύναμη και αντοχή, αλλά μετά από πολλές μάχες ενάντια στους Avengers, τελικά επιστρατεύεται στην ομάδα τους.