Henry Cavill - The Witcher: Ίσως αυτός να είναι ο πραγματικός λόγος της αποχώρησής του

Εικασίες των fans ή κάτι άλλο τελικά έπαιξε ρόλο στην απόφασή του;
02 Νοεμβρίου 2022 23:09
Henry Cavill - The Witcher: Ίσως αυτός να είναι ο πραγματικός λόγος της αποχώρησής του

Οι εικασίες των fans και τα στοιχεία που έδειχναν ότι ο Henry Cavill βρισκόταν σε σύγκρουση με την παραγωγή του Netflix για το The Witcher και τον ρόλο του ως Geralt φαίνεται να έχουν κάποια λογική. Μήπως όμως στην πραγματικότητα συνέβη κάτι άλλο, που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Cavill ώστε να βροντήξει την πόρτα πίσω του;

Το βραχυπρόθεσμο συμβόλαιο 

Το ρεπορτάζ του πάντοτε έγκυρου Deadline αναφέρει ότι o Henry Cavill έχοντας καταλάβει ότι το κλίμα στην παραγωγή δεν τον σήκωνε σκέφτηκε να συνάψει ένα βραχυπρόθεσμο συμβόλαιο. Από την 1η στη 2η σεζόν λέγεται ότι είχε λάβει σημαντική αύξηση στις απολαβές του καθώς από τα $400.000/επεισόδιο το κασέ του ανέβηκε στο $1 εκατ./επεισόδιο στη 2η σεζόν. Αυτό ήταν, όπως τονίζει το Redanian Intelligence, μια τακτική συμφιλίωσης μεταξύ των δύο πλευρών και πως ο Cavill θα συνέχιζε να είναι ο Geralt του Netflix. 

Ωστόσο το ρεπορτάζ του αναφέρει ότι "Ο Cavill συμφώνησε σε ένα σύντομης διάρκειας deal για το The Witcher επειδή είχε νιώσει πως ήταν καιρός να προχωρήσει μετά από τρεις σεζόν στη σειρά". 

Ακούγεται λοιπόν ότι η νέα του συμφωνία περιείχε τις σεζόν 2-3 και πώς ο Henry Cavill επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, αναγκάζοντας το Netflix να έχει στον πάγκο τον αντικαταστάτη του. 

Ο κόσμος θέλει πίσω τον Cavill

Το Petition με τίτλο "NETFLIX: You MUST keep Henry Cavill as The Witcher and replace the writers instead" ζητά επί της ουσίας όχι μόνο την επιστροφή του Henry Cavill αλλά και την αντικατάσταση των σεναριογράφων της σειράς του Netflix, οι οποίοι όπως ακούγεται "κορόιδευαν και χλεύαζαν" με κάθε τρόπο τα βιβλία του Andrzej Sapkowski και τα ομώνυμα παιχνίδια της CD Projekt RED, τα οποία έχουν λατρευτεί ολοκληρωτικά από τους fans. 

Μέχρι την ώρα γραφής αυτού του άρθρου μετράει πάνω από 25.500 υπογραφές, οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς. 

Η δήλωση του νέου Geralt, Liam Hemsworth

Μέσα από το TUDUM site του Netflix, ο νέος Geralt της 4ης σεζόν του The Witcher είχε να πει τα εξής: 

"Ως οπαδός του Witcher είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Henry Cavill ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τα ξίφη του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Henry, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έδωσες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί να έχω να καλύψω ένα μεγάλο κενό, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher".

Ο Liam Hemsworth για όσους δε γνωρίζουν είναι αδερφός του Chris Hemsworth, γνωστού ως Thor από τις ταινίες της Marvel. Οι πιο γνωστοί ρόλοι του είναι στα The Hunger Games και το Independence Day: Resurgence

Πότε έρχεται η 3η σεζόν του The Witcher;

Θα περάσει καιρός μέχρι να δούμε τον νέο Geralt του Hemsworth στις οθόνες μας. Η τελευταία θητεία του Henry Cavill ως Geralt θα κάνει πρεμιέρα του καλοκαίρι του 2023 στο Netflix.