The Witcher: Petition με χιλιάδες συμμετοχές θέλει πίσω τον Henry Cavill ως Geralt

Συνεχίζουν να αυξάνονται οι υπογραφές για την επιστροφή του στη σειρά του Netflix
02 Νοεμβρίου 2022 19:55
The Witcher: Petition με χιλιάδες συμμετοχές θέλει πίσω τον Henry Cavill ως Geralt

Αποφασισμένοι να μποϊκοτάρουν την 3η σεζόν του The Witcher στο Netflix είναι οι fans της σειράς, με ψηφοφορίες που αποκαλύπτουν το ηχηρό μήνυμά τους: "Φέρτε πίσω τον Henry Cavill". 

Σε μια ακόμη προσπάθεια να ακουστούν, με έναν πιο επίσημο τρόπο, ένα petition ξεκίνησε στο γνωστό site change.org, το οποίο ζητάει από όσους επιθυμούν να υπογράψουν ώστε το Netflix να επαναφέρει τον Henry Cavill στο ρόλο του Geralt, μιας και θα αντικατασταθεί -για όσους δεν το γνωρίζουν- από τον Liam Hemsworth στην 4η σεζόν

Ο κόσμος θέλει πίσω τον Cavill

Το Petition με τίτλο "NETFLIX: You MUST keep Henry Cavill as The Witcher and replace the writers instead" ζητά επί της ουσίας όχι μόνο την επιστροφή του Henry Cavill αλλά και την αντικατάσταση των σεναριογράφων της σειράς του Netflix, οι οποίοι όπως ακούγεται "κορόιδευαν και χλεύαζαν" με κάθε τρόπο τα βιβλία του Andrzej Sapkowski και τα ομώνυμα παιχνίδια της CD Projekt RED, τα οποία έχουν λατρευτεί ολοκληρωτικά από τους fans. 

Μέχρι την ώρα γραφής αυτού του άρθρου μετράει πάνω από 25.500 υπογραφές, οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς. 

The Witcher: Μήπως είχε προειδοποιήσει ο Henry Cavill εδώ και καιρό για την αποχώρησή του;

Το μήνυμα του Cavill στους fans

Στον απόηχο της ανακοίνωσης ο 39χρονος αστέρας δήλωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram:

Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες, και δυστυχώς, θα παραδώσω το μενταγιόν και τα σπαθιά μου για την 4η σεζόν", ανέφερε ο Cavill σε δήλωσή του. "Στη θέση μου, ο φανταστικός κ. Liam Hemsworth θα αναλάβει τον ρόλο του Λευκού Λύκου. Όπως συμβαίνει με τους μεγαλύτερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη σκυτάλη με σεβασμό για τον χρόνο που πέρασα ενσαρκώνοντας τον Geralt και ενθουσιασμό για να δω την προσέγγιση του Liam σε αυτόν τον πιο συναρπαστικό και διαφοροποιημένο άνθρωπο. Liam, καλέ μου κύριε, αυτός ο χαρακτήρας έχει τόσο υπέροχο βάθος, απόλαυσε την εμπειρία να βουτήξεις και να δεις τι μπορείς να βρεις".

Πότε έρχεται η 3η σεζόν του The Witcher;

Θα περάσει καιρός μέχρι να δούμε τον νέο Geralt του Hemsworth στις οθόνες μας. Η τελευταία θητεία του Henry Cavill ως Geralt θα κάνει πρεμιέρα του καλοκαίρι του 2023 στο Netflix.