Οι Πυγολαμπίδες που αγαπήσατε επιστρέφουν στο Netflix με τη 2η σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπομονή μέχρι τον επόμενο μήνα που θα κάνει πρεμιέρα
02 Νοεμβρίου 2022 16:25
Οι Πυγολαμπίδες που αγαπήσατε επιστρέφουν στο Netflix με τη 2η σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά του για ένα σόου που γνώρισε μεγάλη επιτυχία όταν είχε κυκλοφορήσει η 1η σεζόν του. Ο λόγος γίνεται για το “Πυγολαμπίδες” (Firefly Lane), το οποίο επιστρέφει δριμύτερο αυτόν τον Δεκέμβριο με νέα επεισόδια και φυσικά τις δύο κολλητές φίλες σε νέες περιπέτειες.

Για την Tully και την Kate, δεν υπάρχει εμπόδιο που μπορεί να σταθεί στη φιλία τους. Υπάρχει, όμως, κάποιο λάθος που θα μπορούσε να τις χωρίσει για πάντα; Αυτό μάς λέει το Netflix στην επίσημη λεζάντα της σειράς και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις πρώτες πληροφορίες.

Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα σεζόν:

Τι ήταν αυτό που χάλασε τη σχέση των παντοτινών Πυγολαμπίδων Τάλι και Κέιτ που ήταν κολλητές για 30 χρόνια; Την απάντηση θα τη δώσει αυτή η σεζόν. Πριν από αυτό όμως, η Κέιτ βιώνει τις οδυνηρές επιπτώσεις του άτυχου ταξιδιού του Τζόνι στο Ιράκ, ενώ η Τάλι έρχεται αντιμέτωπη με μια μήνυση επειδή παράτησε στη μέση την εκπομπή της και πρέπει να χτίσει την καριέρα της από την αρχή.

Με αφορμή αυτό, αναζητά απαντήσεις για τον εαυτό της και την καταγωγή της, προσπαθώντας, μεταξύ άλλων, να βρει τον πατέρα που δεν γνώρισε παρά την επιθυμία της κρυφής χίπισσας μητέρας της, Κλάουντ. Τη δεκαετία του '80, βλέπουμε την Κέιτ και τον Τζόνι να ερωτεύονται, γεγονός που γεννά δράματα στο γραφείο τους, ενώ η Τάλι σημειώνει επαγγελματική επιτυχία, καθώς λογομαχεί (και φλερτάρει!) με τον αλαζόνα σπορτκάστερ Ντάνι Ντίαζ.

Ίσως να βρήκε το ταίρι της, αν βέβαια καταφέρουν να περάσουν πέντε λεπτά χωρίς να τσακώνονται. Τη δεκαετία του '70 από την άλλη, οι έφηβες Κέιτ και Τάλι αγωνίζονται να διατηρήσουν τη φιλία τους, καθώς η Κλάουντ μπαίνει στη φυλακή για εμπόριο ναρκωτικών και η Τάλι πηγαίνει να μείνει με τη γιαγιά της, πολύ μακριά από το Firefly Lane. Ταραγμένα που δεν θα είναι μαζί στο λύκειο, τα κορίτσια γνωρίζουν ότι το μόνο που χρειάζονται στ' αλήθεια είναι να παραμείνουν ενωμένα.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το σόου είναι βασισμένο από το ομώνυμο best-selling βιβλίο της Kristin Hannah, που κυκλοφόρησε το 2008.

Η 2η σεζόν του “Πυγολαμπίδες” θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 2 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.