Stranger Things 5: Η Millie Bobby Brown παίρνει θέση για την πιο γνωστή θεωρία των fans!

Τελικά θα δούμε ξανά τον Eddie Munson;
01 Νοεμβρίου 2022 08:21
Stranger Things 5: Η Millie Bobby Brown παίρνει θέση για την πιο γνωστή θεωρία των fans!

Οι fans του Stranger Things έχουν αρχίσει εδώ και καιρό τις θεωρίες τους για την 5η σεζόν και μία από τις πιο γνωστές είναι η επιστροφή του Eddie Munson, τον οποίο υποδύεται ο Joseph Quinn.

Ουσιαστικά αυτή η θεωρία λέει ότι ο Eddie θα επιστρέψει κανονικά στο Stranger Things 5, αλλά στην πραγματικότητα δε θα είναι αυτός, αλλά ο Vecna (Jamie Campbell Bower), ο οποίος θα τον χρησιμοποιεί ως “vessel” για να φτάσει στην “El” και στο υπόλοιπο “gang”.

Τώρα, η Millie Bobby Brown (Eleven), μίλησε στο ET και πήρε κανονικά θέση σε αυτή τη θεωρία λέγοντας απλώς τα εξής: “είναι μια καλή θεωρία από τους fans”. Προφανώς και η διάσημη ηθοποιός δεν είπε περισσότερα και προτίμησε να μην πει τίποτα για την 5η σεζόν. Μίλησε, όμως για άλλα πράγματα όσον αφορά τη σειρά και μπορείτε το βίντεο της συνέντευξης πατώντας εδώ.

Έχουμε ευχάριστα νέα από τo Netflix για την 5η σεζόν και μπορείτε να τα μάθετε πατώντας εδώ.

Μερικές πληροφορίες για το Stranger Things 5:

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη. 

Μιλώντας στο Collider, οι δημιουργοί αποκάλυψαν ότι ενώ η 5η σεζόν θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από τις προηγούμενες, οι συνολικές ώρες δε θα ξεπερνούν τις δέκα ώρες.

Πιστεύαμε ότι η 4η σεζόν θα ήταν οκτώ επεισόδια και θα είχαν κανονική διάρκεια. Επομένως, αν μας είχατε πάρει συνέντευξη πριν από την 4η σεζόν, θα λέγαμε πάλι αυτό. Νομίζω ότι στοχεύουμε ξανά τα οκτώ επεισόδια, αλλά δε θέλουμε να είναι 13 ώρες, όπως η 4η σεζόν.

Στοχεύουμε τις 10 ώρες ή κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι θα είναι μεγαλύτερη από την 1η σεζόν, γιατί έχουμε να ολοκληρώσουμε πολλά πράγματα, αλλά μάλλον δε θα διαρκέσει όσο είναι η 4η.

Με βάση αυτό, ο Ross Duffer είπε ότι μια συνολική αλλαγή στην ιστορία θα αντιπροσώπευε τη διαφορά στο χρόνο εκτέλεσης, προσθέτοντας:

Στην 4η σεζόν, για παράδειγμα, πέρασαν δύο ώρες πριν καν οι χαρακτήρες μας συνειδητοποιήσουν ότι το τέρας σκότωνε ανθρώπους στο Hawkins. Ξέρουν ποια είναι η απειλή τώρα και αυτό θα βοηθήσει στην επιτάχυνσή της.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One)

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Stranger Things 5 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.