Το The CW ακύρωσε ακόμη μία σειρά της DC

Η 3η σεζόν του Stargirl θα είναι και η τελευταία
31 Οκτωβρίου 2022 18:20
Το The CW ακύρωσε ακόμη μία σειρά της DC

Ακόμη μία τηλεοπτική σειρά της DC που παίζει μέσα από το αμερικανικό κανάλι The CW δε θα συνεχιστεί. Συγκεκριμένα, πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό ότι το Stargirl, πρόκειται να ολοκληρωθεί με την 3η σεζόν του και δε θα συνεχιστεί, όπως προοριζόταν αρχικά.

Το ρεπορτάζ μεταφέρει το Deadline και αναφέρει ότι το CW πήρε την απόφαση να κόψει τελείως το Stargirl, μετά το φινάλε του 3ου κύκλου που θα ολοκληρωθεί στις 7 Δεκεμβρίου. Εδώ και καιρό μερικά μέλη από την παραγωγή της σειράς, έλεγαν ότι η 3η σεζόν ίσως θα είναι και η τελευταία, αλλά τώρα είναι η πρώτη επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία Nexstar.

Ο δημιουργός της σειράς, Geoff Johns, υπόσχεται ένα μεγάλο φινάλε που θα κλείσει την ιστορία όπως πρέπει:

Το Stargirl είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για πολλούς λόγους. Με όλες τις αλλαγές στο κανάλι (το The CW), γνωρίζαμε ότι αυτή ήταν πιθανώς η τελευταία σεζόν, οπότε γράψαμε έχοντας αυτό κατά νου και πιστεύω ότι παραδώσαμε την καλύτερη σεζόν του Stargirl μέχρι σήμερα. Με ένα πλήρες δημιουργικό κλείσιμο.

Το Stargirl μάς λέει την ιστορία της Courtney Whitmore, την οποία υποδύεται η Brec Bassinger που εντάχθηκε στο Justice Society of America και μαζί με μία ομάδα ηρώων, βάζει τα δυνατά της για να σταματήσει κάποιους κακούς του παρελθόντος.

Στη σειρά, μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι: Luke Wilson, Amy Smart, Yvette Monreal, Anjelika Washington, Cameron Gellman, Trae Romano και Jake Austin Walker.