Ηλίας Ζερβός: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός

Τον αγαπήσαμε σε σειρές όπως τα Άκρως Οικογενειακόν και Κωνσταντίνου και Ελένης
31 Οκτωβρίου 2022 10:54
Ηλίας Ζερβός: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός

Σε ηλικία 65 ετών, ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Ηλίας Ζερβός έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φαίνεται πως ξαφνικά υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Την δυσάρεστη είδηση έφερε στα φώτα της δημοσιότητας ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έγραψε:

Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Εφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος , ο άξιος πολυταλαντος συνάδελφος μας , που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμενων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους , ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα... Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι....

Η επιτυχημένη καριέρα του Ηλία Ζερβού

Στο πλαίσιο της επιτυχημένης καριέρας του, ο Ηλίας Ζερβός είχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές. Μεταξύ άλλων είναι γνωστός ως ο δικηγόρος, Νίκος Γρέβιας, από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”, ως ο Ηλίας από το “Άκρως Οικογενειακόν” και ως ο Στάθης από το πιο πρόσφατο “Χαιρέτα μου τον πλάτανο”.

Παράλληλα, από το 1990 συνεργαζόταν με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές. Μεταξύ άλλων η φωνή του έχει ακουστεί και στο πασίγνωστο βιντεοπαιχνίδι Assassin's Creed: Odyssey που διαδραματίζεται στην Αρχαία Ελλάδα.

Tags: