ΒΟΜΒΑ: Τέλος ο Henry Cavill από τη σειρά The Witcher!

Και μάλιστα γνωρίζουμε ήδη ποιος θα τον αντικαταστήσει στην 4η σεζόν
29 Οκτωβρίου 2022 23:44
ΒΟΜΒΑ: Τέλος ο Henry Cavill από τη σειρά The Witcher!

Δεν είναι φάρσα και μην κοιτάτε το ημερολόγιο νομίζοντας ότι είναι Πρωταπριλιά. Σε μια έκτακτη είδηση μαθαίνουμε πως ο Henry Cavill αποτελεί παρελθόν από τη σειρά The Witcher. Ναι, πράγματι, ο Cavill που λατρεύτηκε ως Geralt of Rivia στην διάσημη σειρά του Netflix, αποχωρεί από τον ρόλο μετά την 3η σεζόν. 

Τέλος ο Cavill ως Geralt - Ποιος τον αντικαθιστά; 

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Netflix μέσα από τα επίσημα social media του έγινε γνωστό ότι το The Witcher ανανεώθηκε για 4η σεζόν και παράλληλα, έγινε γνωστός ο αντικαταστάτης του πρώτου live-action Geralt. 

Ο Henry Cavill, λοιπόν, θα παραδώσει τη σκυτάλη στον Liam Hemsworth, ο οποίος θα είναι -όσο παράξενο κι αν ακούγεται- ο νέος Geralt of Rivia. Τώρα το πώς θα δικαιολογηθεί ή όχι αυτή η αλλαγή ηθοποιού και φυσιογνωμίας στη σειρά μένει να φανεί 

Το μήνυμα του Cavill στους fans

Στον απόηχο της ανακοίνωσης ο 39χρονος αστέρας δήλωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram:

Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες, και δυστυχώς, θα παραδώσω το μενταγιόν και τα σπαθιά μου για την 4η σεζόν", ανέφερε ο Cavill σε δήλωσή του. "Στη θέση μου, ο φανταστικός κ. Liam Hemsworth θα αναλάβει τον ρόλο του Λευκού Λύκου. Όπως συμβαίνει με τους μεγαλύτερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη σκυτάλη με σεβασμό για τον χρόνο που πέρασα ενσαρκώνοντας τον Geralt και ενθουσιασμό για να δω την προσέγγιση του Liam σε αυτόν τον πιο συναρπαστικό και διαφοροποιημένο άνθρωπο. Liam, καλέ μου κύριε, αυτός ο χαρακτήρας έχει τόσο υπέροχο βάθος, απόλαυσε την εμπειρία να βουτήξεις και να δεις τι μπορείς να βρεις".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Η δήλωση του νέου Geralt, Liam Hemsworth

Μέσα από το TUDUM site του Netflix, ο νέος Geralt της 4ης σεζόν του The Witcher είχε να πει τα εξής: 

"Ως οπαδός του Witcher είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Henry Cavill ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τα ξίφη του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Henry, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έδωσες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί να έχω να καλύψω ένα μεγάλο κενό, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher".

Ο Liam Hemsworth για όσους δε γνωρίζουν είναι αδερφός του Chris Hemsworth, γνωστού ως Thor από τις ταινίες της Marvel. Οι πιο γνωστοί ρόλοι του είναι στα The Hunger Games και το Independence Day: Resurgence

Ακόμη δεν γνωρίζουμε τις παρασκηνιακές λεπτομέρειες πίσω από αυτή την αναπάντεχη και τεράστια αλλαγή στο The Witcher του Netflix, αν και εικάζουμε ότι το λαμπρό μέλλον του Henry Cavill ως Superman στη νέα εποχή του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, έπαιξε ρόλο σε αυτή την απόφαση. 

Πότε έρχεται η 3η σεζόν του The Witcher;

Θα περάσει καιρός μέχρι να δούμε τον νέο Geralt του Hemsworth. Η τελευταία θητεία του Henry Cavill ως Geralt θα κάνει πρεμιέρα του καλοκαίρι του 2023 στο Netflix.