Netflix: Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η Sonic Prime σειρά – Δείτε το νέο trailer

Προ των πυλών το νέο gaming σόου
29 Οκτωβρίου 2022 21:13
Netflix: Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η Sonic Prime σειρά – Δείτε το νέο trailer

Το Netflix σε συνεργασία με τη SEGA μόλις επιβεβαίωσε πότε θα κυκλοφορήσει η νέα του gaming τηλεοπτική σειρά. Ο λόγος γίνεται για το Sonic Prime, το οποίο είναι πλέον προγραμματισμένο να καταφθάσει στη συνδρομητική υπηρεσία στις 15 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, η ανακοίνωση συνοδεύτηκε και από ένα ολοκαίνουργιο trailer, το οποίο μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Sonic Prime θα αποτελείται από 24 επεισόδια, των οποίων το σενάριο έχουν γράψει οι Justin Peniston, Duncan Rouleau και Omar Spahi. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Brian Drummond, Shannon Chan-Kent, Ashleigh Ball, Vincent Tong, Kazumi Evans, Ian Hanlin, Adam Nurada, Deven Christian Mack και Deven Mack.

Η 3D animated σειρά λαμβάνει χώρα στο ίδιο setting με τα Sonic παιχνίδια και στην παραγωγή βρίσκεται η Man of Action Entertainment, γνωστή για το Ben 10 και τη σειρά του Big Hero 6, με το σόου να περιγράφεται ως μια "περιπέτεια υψηλών οκτανίων" που θα ακολουθεί τον Sonic και τον αγώνα του να σώσει ένα "παράξενο νέο multiverse". Βασικός ανταγωνιστής θα είναι ο Dr. Eggman που απειλεί να καταστρέψει το σύμπαν, ενώ ο Sonic θα πρέπει να σώσει όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και τους φίλους του.

Η επίσημη σύνοψη του Sonic Prime:

Είναι ο Sonic που ξέρετε και αγαπάτε, μέχρι που μια απίστευτη ανατροπή τον ωθεί σε μια νέα περιπέτεια, με ένα ανανεωμένο καστ, τον Sonic όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ποτέ και με τη μοίρα του multiverse να βρίσκεται στα χέρια του. Αυτή η περιπέτεια του Sonic είναι κάτι περισσότερο από ένας αγώνας δρόμου για να σώσει το σύμπαν από τις σατανικές μηχανορραφίες του Dr. Eggman και του στρατού των badnik ρομπότ του. Είναι ένας αγώνας δρόμου για να σώσει τους φίλους του που μέχρι τώρα θεωρούσε δεδομένους.

Το νέο trailer του Sonic Prime: