Evan Peters: Ο “Jeffrey Dahmer“ του Netflix θέλει να ξεφύγει από τη σκιά του

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς του Netflix θέλει να παίξει κάποιον "νορμάλ" ρόλο
29 Οκτωβρίου 2022 11:08
Evan Peters: Ο “Jeffrey Dahmer“ του Netflix θέλει να ξεφύγει από τη σκιά του

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Evan Peters πρωταγωνίστησε και "κουβάλησε" στις πλάτες του τη σειρά "Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story", υποδυόμενος τον κανίβαλο serial killer. Η συνεργασία του Peters με τον δημιουργό της σειράς, Ryan Murphy, κρατάει εδώ και και πολλά χρόνια χάρη στο American Horror Story

"Θέλω να παίξω έναν νορμάλ ρόλο"

Βλέπετε, ο 35χρονος σταρ του "Dahmer" είναι σαν ένα είδος μούσας για τον Murphy καθώς υποδύθηκε πάρα πολλούς ρόλους κατά τη διάρκεια των σεζόν του American Horror Story, όντας έτσι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπά του. Και εκεί όμως δεν έπαιξε και τους πιο ευχάριστους ρόλους. 

Μετά το Dahmer όμως φαίνεται ότι ο Peters μπούχτισε με το να παίζει δολοφόνους και ψυχοπαθείς ρόλους. Όπως δηλώνει στο The Hollywood Reporter ο ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει κάποιον "νορμάλ" ρόλο και ίσως να γυρίσει και κάποια ρομαντική ταινία. Εάν ο Murphy ή κάποια άλλη σειρά ή ρόλος του εκπληρώσει την επιθυμία μένει να το μάθουμε, πάντως δείχνει ότι θέλει να ξεφύγει από τη σκιά του διαβόητου serial killer και των κατάλοιπων που του άφησε η εμπειρία. 

O Evan Peters είχε μιλήσει για την διαδικασία ενσάρκωσης του Τζέφρι Ντάμερ: "Ειλικρινά φοβόμουν πολύ για όλα όσα είχε κάνει και το να βουτάω σε αυτά και να προσπαθώ να αφοσιώνομαι σε αυτό, ήταν με διαφορά ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έκανα ποτέ στη ζωή μου. Ήθελα να είναι όσο πιο αυθεντικό γινόταν.

Και συνέχισε μιλώντας για το βάρος και τις επιπτώσεις που είχε στη ζωή του αυτός ο ρόλος: 

Όμως για να το καταφέρω αυτό έπρεπε να πάω σε μερικά πολύ σκοτεινά μέρη και να μείνω εκεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Πρόσφατα, ο Ryan Murphy αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με συγγενείς των θυμάτων πριν γυρίσει το Dahmer, λέγοντας ότι κανένας τους δεν απάντησε το κάλεσμά του.