House of the Dragon: Η 2η σεζόν θα έχει κάτι από παλιό GoT που θα σας κάνει χαρούμενους!

Ο Ryan Condal δίνει δυνατό teaser για τον 2ο κύκλο του prequel σόου του Game of Thrones
27 Οκτωβρίου 2022 15:35
House of the Dragon: Η 2η σεζόν θα έχει κάτι από παλιό GoT που θα σας κάνει χαρούμενους!

Σε ένα πολύ δυνατό teaser προχώρησε ο showrunner και επικεφαλής της 2ης σεζόν του House of the Dragon που θα φέρει χαμόγελα στους fans του Game of Thrones γενικότερα. 

Ο Ryan Condal μίλησε εφ'όλης της ύλης στο Entertainment Weekly για την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε αλλά και για τα όσα να περιμένουμε όταν με το καλό επιστρέψει. Το highlight που αξίζει να αναφερθεί είναι πως σε ρυθμό και κλίμακα θα θυμίζει πολύ το...παλιό καλό Game of Thrones των σεζόν 3 έως 6, αλλά και στον αριθμό των χαρακτήρων που θα εμφανίζονται. 

"Δεν ξέρω αν ο Χορός των Δράκων θα έχει ποτέ την έκταση που είχε το αρχικό Game of Thrones, απλώς και μόνο λόγω του North of the Wall και του Esso και όλων αυτών των άλλων σημείων που πήγε. Αλλά σίγουρα η σεζόν που γράφουμε, οι ρυθμοί αυτής της σειράς θα μοιάζουν πολύ περισσότερο με μια ενδιάμεση σεζόν σαν τις σεζόν 3-6 του Game of Thrones, όσον αφορά την έκταση και το εύρος της και τον αριθμό των χαρακτήρων." είπε ο Condal. 

Μάλιστα έκανε λόγω πως δε θα εστιάζει απλώς σε τέσσερις βασικούς χαρακτήρες όπως έκανε με τους Rhaenyra, Alicent, Viserys και Daemon, καθώς η 2η σεζόν "θα προσανατολίζεται πιο κοντά σε ένα ανσάμπλ σόου όπου θα ακολουθά πολλαπλούς χαρακτήρες.

Όσο για την ευρύτερη ιστορία του Χορού των Δράκων είπε τα εξής: 

Η πίστη ορισμένων χαρακτήρων και πλευρών θα μετατοπιστεί και θα αλλάξει κατά τη διάρκεια αυτής της σειράς."

"Αυτή είναι η φύση αυτού των πραγμάτων. Είναι απίστευτα ακατάστατη και πολύπλοκη και γκρίζα, και είναι μια οικογένεια που πολεμάει η μία την άλλη. Δεν πρόκειται για την αναμέτρηση Starks εναντίον Lannisters. Πρόκειται για μια εκτεταμένη οικογένεια που μάχεται μεταξύ της. Οπότε είναι πιο δύσκολο να βρεις αυτές τις παγιωμένες πλευρές".

Λίγα λόγια για το House of the Dragon:

Πρόκειται για το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire", εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Tη δημιουργία του υπογράφουν οι George R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal, μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik, εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών. Το House of the Dragon θα αποτελείται από 10 επεισόδια, τουλάχιστον για την πρώτη σεζόν του.

Η 2η σεζόν έχει ήδη πάρει το "πράσινο φως" από το HBO, ωστόσο ο Miguel Sapochnik ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του σκηνοθέτη και showrunner. 

Τις εντυπώσεις μας από τη 1η σεζόν του House of the Dragon, όπως της επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Πότε αναμένεται η 2η σεζόν του House of the Dragon; 

Σύμφωνα με το Variety μάθαμε ότι η 2η σεζόν του House of the Dragon θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της στις αρχές του 2023. Επομένως δύσκολα να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη του 2023 και καλύτερα να το περιμένουμε προς τις αρχές ή τα μέσα του 2024.