Lockwood & Co: Η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix έχει σασπένς και φαντάσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι αυτή η σειρά το επόμενο “hit”;
26 Οκτωβρίου 2022 15:20
Lockwood & Co: Η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix έχει σασπένς και φαντάσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από τη νέα σειρά μυστηρίου, Lockwood & Co, το οποίο ευελπιστεί να γίνει το επόμενο μεγάλο “hit” της υπηρεσίας. Το σόου υπόσχεται να σας ανατριχιάσει και πρόκειται να φτάσει στις οθόνες σας από τις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Η σειρά περιγράφει τον κόσμο της ως «ένα κόσμο που είναι γεμάτος φαντάσματα, με γιγάντιες εταιρίες να απασχολούν πολλούς εφήβους για να πολεμήσουν το υπερφυσικό. Ωστόσο, μόνο μία εταιρία λειτουργεί χωρίς επίβλεψη ενηλίκου και το όνομά της είναι Lockwood & Co.

Με επικεφαλής τον Anthony Lockwood έναν επαναστάτη νεαρό επιχειρηματία που στοιχειώνεται από το μυστηριώδες παρελθόν του, μία ομάδα τριών ατόμων πρόκειται να ξετυλίξει ένα τρομακτικό μυστήριο που θα αλλάξει την ιστορία.

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Ένα κορίτσι με εκπληκτικές μεταφυσικές ικανότητες συνεργάζεται με δύο χαρισματικούς εφήβους σε ένα γραφείο καταδίωξης φαντασμάτων, για να πολεμήσουν τα φονικά πνεύματα που στοιχειώνουν το Λονδίνο. Κυκλοφορεί στις 27 Ιανουαρίου 2023.

Ποιοι παίζουν;

Πρωταγωνιστούν οι Ruby Stokes ως Lucy Carlyle, Cameron Chapman ως Anthony Lockwood, Ali Hadji-Heshmati ως George Karim, Ivanno Jeremiah ως Inspector Barnes, Jack Bandeira ως Quill Kipps, Luke Treadaway ως The Golden Blade, Morven Christie ως Penelope Fittes, Ben Crompton ως Julius Winkman, Hayley Konadu ως Flo Bones, Rhianna Dorris ως Kat Godwin και Paddy Holland ως Bobby Vernon.

Πότε θα παίξει;

Το Lockwood & Co Θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 27 Ιανουαρίου.

Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.