FIFA Uncovered: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix βγάζει τα άπλυτα του ποδοσφαίρου στη φόρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου
26 Οκτωβρίου 2022 09:12
FIFA Uncovered: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix βγάζει τα άπλυτα του ποδοσφαίρου στη φόρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το FIFA Uncovered: Ποδόσφαιρο και Διαφθορά, το οποίο θέλει να σας πάει μία «βόλτα» στα σκοτεινά μονοπάτια του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Πρόκειται για μία εκρηκτική σειρά ντοκιμαντέρ που θα επικεντρωθεί στην κληρονομιά του οργανισμού και τους αγώνες εξουσίας, καθώς και την πολιτική πίσω από τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου αυτού του χειμώνα στο Κατάρ.

Η σύνοψη του FIFA Uncovered: Ποδόσφαιρο και διαφθορά έχει ως εξής:

Παιχνίδια εξουσίας. Παγκόσμια πολιτική. Μια έρευνα για τη FIFA αποκαλύπτει την πολυτάραχη ιστορία της οργάνωσης και τι προϋποθέτει η φιλοξενία του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Η ηλεκτρονική απάτη, το ξέπλυμα χρήματος, ο εκβιασμός και η φοροδιαφυγή είναι άλλα θέματα που αναφέρονται στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω. Επίσης, το να είσαι μέλος της FIFA περιγράφεται «σα να είσαι σε έναν μυστικό κήπο» που υπάρχει ο «ανείπωτος κώδικας» που μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις.

Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ανιχνεύει την κληρονομιά του οργανισμού, εξερευνώντας τη μεγαλοπρέπεια, τις διαμάχες για την εξουσία και την πολιτική της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το FIFA Uncovered: Ποδόσφαιρο και διαφθορά θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.