Οι Guardians of the Galaxy επιστρέφουν και φέρνουν στο MCU τον Kevin Bacon! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτη ματιά στο Holiday Special
25 Οκτωβρίου 2022 22:24
Οι Guardians of the Galaxy επιστρέφουν και φέρνουν στο MCU τον Kevin Bacon! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως γνωρίζουμε από το 2020, πριν το The Guardians of the Galaxy Vol. 3 του 2023, οι Guardians θα περάσουν από τις οθόνες μας για μια ειδική παρουσίαση, μέσα από το Holiday Special. Αναλυτικότερα, ο σκηνοθέτης James Gunn, από τον οποίο περιμένουμε την τρίτη βασική ταινία, ετοιμάζει επίσης μια ειδική εορταστική "τηλεταινία" όπως θα λέγαμε με παλιούς όρους

Τώρα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε το πρώτο trailer του Marvel Studios’ Special Presentation: The Guardians of the Galaxy Holiday Special, όπως είναι ο επίσημος τίτλος του. Σε αυτό βλέπουμε τους Guardians να συνειδητοποιούν πως έχουν φτάσει τα Χριστούγεννα στη Γη. Έτσι, αποφασίζουν πως είναι η ιδανική ευκαιρία για να κάνουν τον Peter Quill/Star-Lord λίγο πιο χαρούμενο.

Όπως γνωρίζουν όσοι ακολουθούν το MCU, ο χαρακτήρας του Chris Pratt έχασε τη λατρεμένη του Gamora, την οποία ενσαρκώνει η Zoe Saldana. Έτσι, ένα ταξίδι στη Γη τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη επιλογή. Το κερασάκι στην τούρτα; Ο Peter Quill θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει έναν παιδικό του ήρωα, τον Kevin Bacon που και επίσημα έρχεται στο MCU…με το ζόρι! Δείτε το trailer και θα καταλάβετε.

Το πρώτο trailer του Marvel Studios’ Special Presentation: The Guardians of the Galaxy Holiday Special:

Για την ιστορία, το cast του "Guardians 3" θα περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter στο ρόλο του Adam Warlock, ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker" στο ρόλο του "High Evolutionary", αλλά και η Jennifer Holland σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Όσον αφορά το γιατί δεν είδαμε το trailer του Guardians of the Galaxy 3 ακόμα, ο James Gunn έδωσε μια λογική εξήγηση.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το Marvel Studios’ Special Presentation: The Guardians of the Galaxy Holiday Special θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου 2022 μέσα από το Disney+.