Το "ακατάλληλο Harry Potter": Έτσι αποκαλούν αυτή τη νέα σειρά του Netflix

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νεανική σειρά φαντασίας The Bastard Son and the Devil Himself
25 Οκτωβρίου 2022 18:19
Το "ακατάλληλο Harry Potter":  Έτσι αποκαλούν αυτή τη νέα σειρά του Netflix

Το The Bastard Son & The Devil Himself φαίνεται πως θα είναι μια νέα σειρά που θα μαγνητίσει τους συνδρομητές του Netflix, καθώς από τις πρώτες εντυπώσεις το αποκαλούν ως ένα "ακατάλληλο για ανηλίκους Harry Potter" -τουλάχιστον όσοι το έχουν δει μέχρι τώρα στα previews. 

Δεν είναι δα και μικρό κατόρθωμα να συγκρίνεται με τη θρυλική σειρά ταινιών έστω κι αν είναι η πιο βίαιη, hardcore, αναμμένη και αιματηρή βερσιόν του. Επειδή όμως κυκλοφορεί σε λίγες μέρες στο Netflix ας προετοιμαστούμε για το The Bastard Son & The Devil Himself, ξεκινώντας από τα βασικά. 

H πλοκή του The Bastard Son & The Devil Himself

Ξόρκια, μάγοι, νεανικά καρδιοχτύπια, ένας "σαν να λέμε Βόλντερμορτ κακός" και ένας εκλεκτός είναι στοιχεία που φέρνουν στο μυαλό τη ραχοκοκαλιά των Χάρι Πότερ, όμως μέχρι εκεί. Η σύνοψη του Netflix αναφέρει: 

Αφού ανακαλύφθηκε ότι είναι νόθος γιος του "πιο επικίνδυνου μάγου στον κόσμο", του Marcus Edge, ο 16χρονος Nathan Byrn παρακολουθείτο από το Συμβούλιο των Μαγισσών του Fairborn για αρκετά χρόνια. Ωστόσο, καθώς η σύγκρουση μεταξύ Blood Witch και Fairborn Witch κλιμακώνεται, ο Νέιθαν βρίσκει μια ευκαιρία να δραπετεύσει. Αφότου δραπετεύει δημιουργεί συμμαχίες με την Ανναλίζ και τον Γκάμπριελ, ενώ ανακαλύπτει άγνωστα μέχρι τότε μυστικά του εαυτού του.

Που βασίζεται η ιστορία; 

Πρόκειται για την πρώτη live-action μεταφορά της τριλογίας βιβλίων "Half Bad" της συγγραφέα Sally Green. Πίσω από τις κάμερες βρίσκουμε ως παραγωγό τον Andy Serkis (LOTR Trilogy, Mowgli, Venom 2) και την Imaginarium Productions, ενώ τη σκηνοθεσία των 8 επεισοδίων μοιράζονται οι Colm McCarthy, Debs Paterson, και Rachna Suri. 

Ποιοι παίζουν; 

Πρωταγωνιστούν οι Jay Lycurgo ως Nathan, Nadia Parkes ως Annalise, Emilien Vekemans ως Gabriel, Paul Ready ως Soul, David Gyasi ως Marcus Edge, Karen Connell ως Ceelia, Kerry Fox ως Esmie, Fehinti Balogun ως Bjorn, Misha Butler ως Niall, Liz White ως Penelope και η μουσικός Róisín Murphy ως Mercury.

Πότε κυκλοφορεί; 

Το The Bastard Son & The Devil Himself θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου στο Netflix και αποτελείται από 8 επεισόδια. 

Δείτε παρακάτω το trailer. 

Tags: