Maisie Williams: Το Game of Thrones έχασε την ποιότητά του προς το τέλος

Η “Arya Stark” μιλάει για το ρόλο της καριέρας της
25 Οκτωβρίου 2022 15:31
Maisie Williams: Το Game of Thrones έχασε την ποιότητά του προς το τέλος

Η Maisie Williams μίλησε για ακόμη μία φορά για το Game of Thrones και όπως λέει, αισθάνεται επιτέλους περήφανη για το ρόλο της ως Arya Stark, ακόμα κι αν η σειρά έχασε την ποιότητά της προς το τέλος.

Μιλώντας σε ένα stream του Variety, η διάσημη ηθοποιός και ο αδερφός της, James Williams, μίλησαν για το αμφιλεγόμενο φινάλε του Game of Thrones. Η “Arya” δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το σόου «σίγουρα έχασε την αίγλη του στο τέλος». Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά παρακολούθησε τη σειρά για ακόμη μία φορά και είπε τα εξής:

Ήταν πολύ καλό, και για μεγάλο χρονικό διάστημα, ένιωθα ότι έπρεπε να το αποφύγω γιατί ήταν πολύ “triggering”. Αλλά τώρα, αισθάνομαι ότι έχω συμφιλιωθεί ξανά με όλα αυτά.

Είναι ωραίο να αισθάνεσαι περήφανος γι’ αυτό. Ήταν δέκα χρόνια από τη ζωή μου. Το μικρότερο αδερφάκι των Stark φαίνεται να το σκέφτεται με αγάπη τώρα (το σόου).

Το HBO δεν έχει τελειώσει ακόμα με το σύμπαν του Game of Thrones, καθώς την προηγούμενη Κυριακή ολοκληρώθηκε η 1η σεζόν του House of the Dragon και σύντομα η παραγωγή θα μπει στα πλατό για το 2ο κύκλο.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά το σύμπαν του “GOT” παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.