Succession 4η σεζόν: Το πρώτο trailer φέρνει την ανταρσία στο κατώφλι των Roy

Επιβεβαιώνεται η πρεμιέρα για την άνοιξη του 2023
24 Οκτωβρίου 2022 23:59
Succession 4η σεζόν: Το πρώτο trailer φέρνει την ανταρσία στο κατώφλι των Roy

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για την άκρως αναμενόμενη 4η σεζόν του Succession, το οποίο φέρνει την ανταρσία στο κατώφλι των Roy. 

Η βραβευμένη με Emmy σειρά του HBO επιστρέφει δριμύτερη και με ακόμη περισσότερες πισώπλατες μαχαιριές μεταξύ των μελών των ζάμπλουτών Roys και των μελών της, για τη διαδοχή του πατέρα τους στην εξουσία του ομίλου. 

Από το trailer γίνεται κατανοητό πως το μεγάλο αφεντικό, δηλαδή ο Brian Cox ως Logan Roy δεν θα πάει πουθενά, όσο κι αν τα μεγαλεπίβολα σχέδια των παιδιών του θέλουν να τον πετάξουν εκτός παιχνιδιού. Οι "Επαναστάτες" -με αναφορά στη Rebel Alliance του Star Wars- που αποτελούνται από τους Shiv (Sarah Snook), Kendall (Jeremy Strong) και Roman (Kieran Culkin) ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σταματήσουν αποφασιστικά την πώληση της Waystar στον οραματιστή Lukas Matsson. 

Παράλληλα επιβεβαιώθηκε πως η πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς που υπογράφει ο Jesse Armstrong, θα γίνει την άνοιξη του 2023

Σύμφωνα με τη σύνοψη της 4ης σεζόν: 

Στην 4η σεζόν, η πώληση του ομίλου μέσων ενημέρωσης Waystar Royco στον οραματιστή του τεχνολογικού κλάδου Lukas Matsson πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.
Η προοπτική αυτής της συνταρακτικής πώλησης προκαλεί υπαρξιακές ανησυχίες και οικογενειακές διαιρέσεις μεταξύ των Roys, καθώς αναμένουν πώς θα είναι η ζωή τους όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ακολουθεί ένας αγώνας για την εξουσία, καθώς η οικογένεια ζυγίζει ένα μέλλον όπου το κοινωνικό και πολιτικό της βάρος περιορίζεται σημαντικά.

Στο cast του 4ου κύκλου συμπεριλαμβάνονται οι: Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Scott Nicholson, Zoë Winters, και Jeannie Berlin. 

Το Succession θα επιστρέψει με την 4η σεζόν του την άνοιξη του 2023 μέσα από το HBO και HBO Max. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser trailer.