1899: Το επίσημο trailer της νέας σειράς των δημιουργών του DARK θα σας πάρει τα μυαλά!

Σύντομα η πρεμιέρα στο Netflix
24 Οκτωβρίου 2022 16:52
1899: Το επίσημο trailer της νέας σειράς των δημιουργών του DARK θα σας πάρει τα μυαλά!

Το Netflix μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer του 1899. Πρόκειται για τη νέα πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά των Baran bo Odar και Jantje Friese, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν καταφέρει να κερδίσουν το ενδιαφέρον των θεατών με το DARK, μια σειρά που επίσης έχει προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Netflix.

Το νέο trailer του σόου έχει διάρκεια περίπου δυόμιση λεπτά και μας δίνει μια πρώτη γεύση από το τι μπορούμε να περιμένουμε, με μπόλικο μυστήριο και ένταση. Μάλιστα, τα νέα πλάνα συνοδεύονται από το λατρεμένο μουσικό κομμάτι All Along The Watchtower του Jimi Hendrix.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται, το σκηνικό της σειράς ξεκινάει όταν μια ομάδα Ευρωπαίων μεταναστών αναχωρεί από το Λονδίνο με ένα ατμόπλοιο, για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στη Νέα Υόρκη. Ενώ διασχίζουν τον απέραντο και ύπουλο Ατλαντικό Ωκεανό, οι επιβάτες του "Κέρβερου" συναντούν το μεγαλύτερο μυστήριο της ζωής τους. Κάπως έτσι, το ταξίδι αρχίζει να μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Η επίσημη σύνοψη του 1899:

Μια οπτικά εντυπωσιακή οδύσσεια, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Οι δημιουργοί της διεθνώς αναγνωρισμένης σειράς "Σκοτάδι" μάς ταξιδεύουν στη χρονιά "1899" με οδηγό τον Κέρβερο. Ό,τι χάθηκε θα βρεθεί.

Το τεράστιο cast του 1899:

Η γερμανική διεθνής συμπαραγωγή περιλαμβάνει ένα πλούσιο cast Ευρωπαίων ηθοποιών με αρκετά γνώριμα πρόσωπα από άλλες σειρές του Netflix, όπως τα "DARK" και "Elite". Μάλιστα, ο καθένας τους θα μιλάει τη μητρική του γλώσσα. Το cast περιλαμβάνει τους Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musiał, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, και Alexandre Willaume.

Η ημερομηνία πρεμιέρας του 1899:

Όλα τα επεισόδια του 1899 θα γίνουν ταυτόχρονα διαθέσιμα στις 17 Νοεμβρίου, αποκλειστικά στο Netflix.

Δείτε το επίσημο trailer του 1899 του Netflix:

Η παράξενη επίσημη αφίσα του 1899: