Welcome to Chippendales: Αυτή είναι η νέα σειρά του Disney Plus που υπόσχεται πολλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο και παραγωγή ο Kumail Nanjiani
23 Οκτωβρίου 2022 12:37
Welcome to Chippendales: Αυτή είναι η νέα σειρά του Disney Plus που υπόσχεται πολλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Disney+ έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για τη νέα πρωτότυπη σειρά Welcome to Chippendales, που θα είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στην Ελλάδα.

Ένα έπος αληθινού εγκλήματος, το σόου διηγείται την εξωφρενική ιστορία του Somen Steve Banerjee, ενός Ινδού μετανάστη που έγινε ο παράδοξος ιδρυτής της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας ανδρικού στριπτίζ και δεν άφησε τίποτα να του σταθεί εμπόδιο.

Το cast μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τους Kumail Nanjiani (The Big Sick), Murray Bartlett (The White Lotus), Juliette Lewis (Yellowjackets), Annaleigh Ashford (American Crime Story), Quentin Plair (The Good Lord Bird), Robin de Jesús (tick, tick… BOOM!) και Andrew Rannells (Girls5eva), μαζί με τους guest stars Nicola Peltz Beckham (Holidate) και Dan Stevens (Gaslit).

Οι Robert Siegel και Nanjiani είναι παραγωγοί μαζί με τους Dylan Sellers, Jenni Konner, Matt Shakman, Emily V. Gordon, Nora Silver και Rajiv Joseph, οι οποίοι συμμετέχουν στο σενάριο της σειράς μαζί με τη Mehar Sethi. Οι Siegel και Konner είναι συγχρόνως εκτελεστικοί παραγωγοί. Η σκηνοθεσία είναι του Shakman. Ο Jacqui Rivera είναι εκτελεστικός συμπαραγωγός και η Annie Wyman συμπαραγωγός.

Δείτε την επίσημη αφίσα:

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ στην Ελλάδα από τις 11 Ιανουαρίου. Παρακολουθήστε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους μέσα από τον player που ακολουθεί.