The Conjuring 4: Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για τη συνέχεια των horror ταινιών

Τα νεότερα από την παραγωγή του sequel
22 Οκτωβρίου 2022 10:02
The Conjuring 4: Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για τη συνέχεια των horror ταινιών

Οι ταινίες The Conjuring δεν έγιναν τυχαία επιτυχία αφού αγαπήθηκαν από τους fans των ταινιών τρόμου, σε τέτοιο βαθμό που ακολούθησαν ακόμη δύο sequels τα The Conjuring 2 και The Conjuring 3; The Devil Made Me Do It, καθώς και αρκετές spinoff ταινίες, όπως τα "The Nun" και "Annabelle"

Η εμπορική επιτυχία του The Conjuring franchise μιλάει από μόνη της, καθώς συνολικά έχει φέρει πάνω από $2 δισεκατομμύρια στο box office.

Τί γίνεται όμως με τη συνέχεια και την επόμενη υπόθεση που θα αναλάβει το ζευγάρι των Warrens; Έχουμε τα νεότερα από την παραγωγή του The Conjuring 4 μιας και υπήρξαν εξελίξεις. 

Το The Conjuring 4 έρχεται 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των Deadline και THR, το The Conjuring 4 είναι γεγονός και ήδη βρίσκεται στα σκαριά. Μάλιστα, ο σεναριογράφος David Leslie Johnson-McGoldrick θα επιστρέψει ως σεναριογράφος έχοντας αναλάβει τα The Conjuring 2 και The Conjuring 3. 

Ο James Wan από όσο γνωρίζουμε δε θα επιστρέψει στη σκηνοθετική καρέκλα, αλλά θα παραμείνει ως παραγωγός, μαζί με τον συνεργάτη του Peter Safran. 

Θα επιστρέψουν οι Warrens; 

Από την πλευρά του Deadline δεν αναφέρεται ότι οι Patrick Wilson και Vera Farmiga θα επιστρέψουν στους ρόλους των Ed και Lorraine Warren. Από την άλλη, το The Hollywood Reporter αναφέρει ότι και οι δύο αστέρες αναμένεται να επιστρέψουν στους ρόλους τους, παρόλο που ακόμη δεν έχουν συνάψει συμφωνία. 

Ποια θα είναι η πλοκή του The Conjuring 4; 

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφορία για την πλοκή του Conjuring 4. Οι ταινίες μέχρι τώρα όμως έχουν την τάση να ασχολούνται με τις πιο γνωστές υποθέσεις των Warrens. 

Ετσι οι fans της σειράς ταινιών τρόμου ελπίζουν πως επιτέλους η 4η ταινία θα εξιστορήσει την πιο περίφημη υπόθεσή τους, αυτή του The Amityville Horror. Βέβαια υπάρχουν κι άλλες πιθανές υποθέσεις για να καταπιαστεί η πλοκή της όπως το σπίτι των Snedeker, το στοιχειωμένο σπίτι Smurl, και το στοιχειωμένο νεκροταφείο της Ένωσης. 

Πότε θα βγει στις αίθουσες το The Conjuring 4

Η 4η ταινία του Conjuring ξεκίνησε τώρα την παραγωγή της όσον αφορά το σενάριο και επομένως δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμη.