Dahmer: Έσπασε κι άλλο ρεκόρ προβολών για το Netflix

Ενισχύοντας περισσότερο την θέση του ως τη 2η πιο επιτυχημένη σειρά του Netflix
21 Οκτωβρίου 2022 09:10
Dahmer: Έσπασε κι άλλο ρεκόρ προβολών για το Netflix

Άλλο ένα "παράσημο" στην επιτυχία της σειράς Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story πρόσθεσε το Netflix, το οποίο έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ, στην ήδη άκρως επιτυχημένη πορεία του. 

Πριν μια εβδομάδα η νέα σειρά του Ryan Murphy με τον Evan Peters στον ομώνυμο ρόλο έγινε η 2η πιο επιτυχημένη αγγλόφωνη σειρά του Netflix στην ιστορία του. Τώρα για το νέο του ρεκόρ προβολών μαθαίνουμε μέσα από το Variety και τα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen. 

Σύμφωνα με τα "μηχανάκια" της Nielsen το Dahmer παρακολούθησαν για πάνω από 3.7 δισεκατομμύρια λεπτά στο διάστημα 19-25 Σεπτεμβρίου, και έγινε το Νο.1 streaming περιεχόμενο παγκοσμίως και παράλληλα η "10η πιο επιτυχημένη σειρά σε προβολές σε διάστημα μιας εβδομάδας". 

Τα στατιστικά που δημοσίευσε το Netflix αναφέρουν ότι το παρακολούθησαν για πάνω από 824 εκατομμύρια ώρες μέσα στις πρώτες 25 ημέρες από την κυκλοφορία του και μόνο το Stranger Things 4 το ξεπερνά. 

Όσα πρέπει να ξέρετε για το "Dahmer"

Στη σειρά που ο Evan Peters ενσαρκώνει τον διαβόητο serial killer, δραματοποιούνται με ανατριχιαστική λεπτομέρεια οι δολοφονίες, καθώς εξιστορούνται και οι ζωές των θυμάτων του. Ο Ντάμερ δολοφόνησε και διαμέλισε 17 άνδρες και ανήλικα αγόρια στο διάστημα μεταξύ 1978 και 1991. Η σειρά που υπογράφουν οι Ryan Murphy (American Horror Story) και Ian Brennan παρουσιάζει πολλά από τα καννιβαλιστικά εγκλήματά του με εντελώς ωμό τρόπο, πράγμα που ξεσήκωσε αντιδράσεις και από τις ίδιες τις οικογένειες των θυμάτων. 

Όπως στην περίπτωση της μητέρας του Tony Hughes, η οποία δήλωσε σε συνέντευξη στο Guardian ότι "δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα", καταδικάζοντας τη σειρά του Netflix. Ο Evan Peters από την πλευρά του παραδέχτηκε ότι για να μπει στο πετσί του ρόλου του Τζέφρι Ντάμερ τον τρομοκράτησε το γεγονός ότι πήγε σε "μερικά πολύ σκοτεινά μέρη του μυαλού του"

Όλος αυτός ο ντόρος όμως ιντρίγκαρε τον κόσμο σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να γίνει η πιο δημοφιλής σειρά των τελευταίων μηνών. Το "Dahmer" σαρώνει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στο Netflix με τηλεθέαση και προβολές ρεκόρ, καταφέρνοντας να γίνει η 2η πιο επιτυχημένη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία της υπηρεσίας, εκθρονίζοντας το Bridgerton.