Daredevil: O Charlie Cox χρωστάει την καριέρα του στα social media και τους fans

Παραδέχτηκε ότι η καμπάνια "Save Daredevil" στα social media τον έφερε στο προσκήνιο
21 Οκτωβρίου 2022 08:27
Daredevil: O Charlie Cox χρωστάει την καριέρα του στα social media και τους fans

O Charlie Cox, που υποδύεται τον Daredevil στο MCU, παραδέχτηκε σε μια νέα του συνέντευξη ότι χρωστάει την καριέρα του στα social media και τους fans. 

Μιλώντας στο Marvel.com ο 43χρονος σταρ αναφέρθηκε πως χρωστάει την αναγέννηση και τη διαμόρφωση του μέλλοντος της καριέρας του στην καμπάνια "Save Daredevil", την οποία έστησαν οι fans για να ζητήσουν από τη Marvel να επαναφέρει τη σειρά Daredevil του Netflix στο Disney Plus. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: 

Ό,τι κι αν συμβεί στην καριέρα μου από εδώ και πέρα, το μεγαλύτερο μέρος του το χρωστάω στην εκστρατεία 'Save Daredevil'. Ότι ακόμα και όταν είχα χάσει την ελπίδα μου πριν από χρόνια, εκείνοι δεν το έκαναν και συνέχισαν την καμπάνια και την στήριξή τους. Και όλα αυτά τα χρόνια, έχω γνωρίσει πολλούς από αυτούς, και είναι ένα τόσο ενθουσιώδες, παθιασμένο κοινό".

"Ο Daredevil είναι ένας τόσο καταπληκτικός χαρακτήρας", δήλωσε επίσης ο Cox και συνέχισε λέγοντας: "Ήταν η μεγάλη τιμή της καριέρας μου να μου προσφερθεί αυτός ο ρόλος και να μπορέσω να τον υποδυθώ. Διασκέδασα τόσο πολύ με αυτό. Έχει αλλάξει τη ζωή μου ανεπανόρθωτα. Και όταν η σειρά έφτασε στο τέλος της, παρά την απογοήτευση για το τέλος του ταξιδιού, ένιωσα ότι κάναμε καλή δουλειά, περάσαμε καταπληκτικά και δεν μπορούσαμε παρά να είμαστε ευγνώμονες για αυτό που είχαμε".

Για την ιστορία η καμπάνια Save Daredevil είχε ξεκινήσει πίσω στο 2018 όταν και ακυρώθηκε το Marvel's Daredevil στο Netflix. Τελικά η καμπάνια πέτυχε τον στόχο της και είδαμε την επανεμφάνισή του Matt Murdock στο Spider-Man: No Way Home το 2021 και ταυτόχρονα την ένταξή του στο MCU. 

Πρόσφατα επανεμφανίστηκε στο She-Hulk: Attorney At Law πλάι στην Tatiana Maslany, ενώ θα τον ξαναδούμε στη σειρά Daredevil: Born Again. 

Daredevil: Η μία αλλαγή που θέλει ο Charlie Cox για τη σειρά "Born Again" του Disney Plus

Η σειρά "Daredevil: Born Again" του Disney Plus, θα είναι η μεγαλειώδης επιστροφή του Διάβολου του Hell's Kitchen, η οποία θα αποτελέσει το reboot του χαρακτήρα εντός του MCU και δε θα συνεχίζει από εκεί που μας άφησε το Netflix.

Μάλιστα, θα αποτελείται από 18 επεισόδια, όντας έτσι η σειρά με τα περισσότερα επεισόδια από κάθε άλλη Marvel παραγωγή του Disney+.

Αναμένεται, ακόμη, να επιστρέψει ο Vincent D'Onofrio στο ρόλο του Kingpin/Wilson Fisk καθώς και ο φημολογούμενος Jon Bernthal στο ρόλο του Punisher. 

To Daredevil: Born Again θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξή του 2024 στο Disney Plus.