Cabinet of Curiosities: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά Guillermo Del Toro στο Netflix

Σύντομα θα ξεκινήσει να προβάλλεται
20 Οκτωβρίου 2022 20:47
Cabinet of Curiosities: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά Guillermo Del Toro στο Netflix

Το Netflix ετοιμάζεται να φέρει στις οθόνες σας την απόλυτη “Halloween” σειρά του με την υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Guillermo Del Toro. Ο λόγος γίνεται για το Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities που θα κάνει πρεμιέρα σύντομα. Έτσι, σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλα όσα πρέπει για να προετοιμαστείτε καταλλήλως.

Ο μετρ του τρόμου θέλει να φέρει στις οθόνες σας μια συλλογή-ανθολογία από αλλόκοτες και μοναδικές ιστορίες τρόμου που θα σας ανατριχιάσουν, με την υπογραφή σπουδαίων δημιουργών, όπως της Jennifer Kent του "Babadook: Οι Σελίδες του Τρόμου".

Ένα cast με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς:

Η σειρά αποτελείται και από ένα λαμπρό cast όπως τους Andrew Lincoln, Ben Barnes, Charlyne Yi, Crispin Glover, Eric Andre, Esse Davis, Rupert Grint, Sofia Boutella και άλλους.

Με πολλούς σκηνοθέτες η νέα σειρά του Netflix:

Τη σκηνοθεσία των οκτώ επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Panos Cosmatos του "Mandy", David Prior του "The Empty Man", Jennifer Kent του "The Babadook", Keith Thomas του "The Vigil", Vincenzo Natali του "Splice", Catherine Hardwicke του "Twilight" και Ana Lily Amirpour του "A Girl Walks Home Alone at Night".

Η σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Αλλόκοτοι εφιάλτες ζωντανεύουν μέσα από οκτώ τρομακτικές ιστορίες σε αυτήν την εντυπωσιακή, ανατριχιαστική συλλογή τρόμου που επιμελήθηκε ο Guillermo Del Toro.

Το Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities ("Ερμάριο με τα Αλλόκοτα Αντικείμενα του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο) θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 25 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Netflix, με τα δύο πρώτα επεισόδια.