The Crown 5η σεζόν: Νταϊάνα εναντίον βασιλικής οικογένειας στο πρώτο trailer

Πρεμιέρα τον Νοέμβριο και όσα πρέπει να ξέρετε για την προτελευταία σεζόν
20 Οκτωβρίου 2022 17:15
The Crown 5η σεζόν: Νταϊάνα εναντίον βασιλικής οικογένειας στο πρώτο trailer

Το "The Crown" επιστρέφει δυναμικά για την 5η και προτελευταία του σεζόν καθώς το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer, που προετοιμάζει τους fans για την πιο ταραχώδη περίοδο στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας και του "Στέμματος". 

Υπό τους ήχους ενός cover του "Bittersweet Symphony" των Pixies το trailer μεταφέρει με φοβερό και καταιγιστικό τρόπο την πιο δύσκολη περίοδο της μοναρχίας, καθώς έτριζαν τα θεμέλιά της. 

Πλέον τα γεγονότα θα καλύψουν τα '90s και την περίοδο που η Πριγκίπισσα Νταϊάνα βρισκόταν σε ρήξη με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Κάρολο και τον μετέπειτα θανατό της που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο. Στο ρόλο της Diana πλέον συναντάμε την Elizabeth Debicki (Tenet) η οποία φέρει μια άγριας ομορφιάς ομοιότητα με την πραγματική, όπως θα δείτε στο trailer παρακάτω. 

Επίσης, θα δούμε τη σύγκρουση της Νταϊάνα με την βασιλική οικογένεια και την Βασίλισσα Ελισάβετ Β' που τη θεωρούσε ως ανεπιθύμητο πρόσωπο στο παλάτι του Μπάκινγχαμ. 

Στo κεντρικό cast συναντάμε τους: Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ Β', Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Jonathan Pryce ως πρίγκιπας Φίλιππος, Dominic West ως πρίγκιπας Κάρολος, Olivia Williams ως Καμίλα Πάρκερ, ο John Lee Miller ως πρωθυπουργός John Major και ο Bertie Carvel ως πρωθυπουργός Tony Blair.

Η επίσημη σύνοψη του 5ου κύκλου του The Crown: 

Μια νέα δεκαετία ξεκινά και η βασιλική οικογένεια αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση στα χρονικά: πώς θα εξακολουθήσει να συνάδει με τη Βρετανία της δεκαετίας του '90; Καθώς η Νταϊάνα κι ο Κάρολος μπλέκονται σε έναν τεράστιο μιντιακό πόλεμο, οι πρώτες ρωγμές κάνουν τα θεμέλια της μοναρχίας να τρίζουν.

Η 5η σεζόν του The Crown θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου 2022 μόνο στο Netflix. Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω.