Daredevil: Η μία αλλαγή που θέλει ο Charlie Cox για τη σειρά "Born Again" του Disney Plus

Ο Charlie Cox θέλει να βελτιώσει το Daredevil: Born Again με...CGI
19 Οκτωβρίου 2022 19:00
Daredevil: Η μία αλλαγή που θέλει ο Charlie Cox για τη σειρά "Born Again" του Disney Plus

Στο φινάλε της σειράς She-Hulk: Attorney At Law, ο Daredevil του Charlie Cox εμφανίστηκε σε χορταστικό βαθμό για να μας προετοιμάσει η Marvel τη μεγάλη του επιστροφή. 

Είναι γνωστό άλλωστε ότι το Daredevil: Born Again θα είναι η νέα του σειρά στο Disney Plus που θα τον εξελίξει και θα αποτελέσει ένα soft reboot για τον χαρακτήρα. Ο Charlie Cox παραχώρησε μια συνέντευξη στο GQ Magazine μετά το φινάλε της She-Hulk και μεταξύ άλλων τον ρώτησαν για το πράγμα που ανυπομονεί περισσότερο να κάνει στη νέα του θητεία ως Matt Murdock στο MCU. 

Ποιος είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Cox θα ήθελε να βελτιωθεί η νέα σειρά του Daredevil; Παραδόξως με...CGI όπως αναφέρει ο ίδιος ούτως ώστε να βελτιωθούν οι αλτικές και γυμναστικές ικανότητες του Daredevil: 

"Έχω μάθει ότι αυτές οι ερωτήσεις είναι λίγο δύσκολες, διότι το πρόβλημα με αυτές είναι ότι αν αρχίσω να περιγράφω λεπτομερώς πράγματα που θα ήθελα να κάνω, τότε πολύ γρήγορα γίνεται είδηση. Ενδεχομένως μπαίνει στο μυαλό όχι μόνο των fans αλλά και των δημιουργών και των σεναριογράφων. Θέλω πραγματικά να προσέχω να μην θολώνω αυτά τα νερά γιατί αν αποδειχθεί ότι είναι καλή ιδέα, μπορεί να είναι κρίμα γιατί στερεί από τους θαυμαστές αυτή τη στιγμή της ανακάλυψης. Συγχωρέστε με, λοιπόν, που είμαι λίγο ασαφής σε αυτόν τον τομέα.

Υποθέτω ότι αυτό που θα έλεγα είναι: ελπίζω ότι στην σειρά του Disney+, το Born Again, θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε -και ελπίζω να το κάνουμε με φειδώ, πιστεύω ότι πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ- αλλά ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε λίγο περισσότερο CGI στις σκηνές δράσης. Απλά για να τονίσουμε τις γυμναστικές του ικανότητες που ήταν ουσιαστικά αδύνατο να γίνουν".

Η σειρά "Daredevil: Born Again" του Disney Plus, θα είναι η μεγαλειώδης επιστροφή του Διάβολου του Hell's Kitchen, η οποία θα αποτελέσει το reboot του χαρακτήρα εντός του MCU και δε θα συνεχίζει από εκεί που μας άφησε το Netflix.

Μάλιστα, θα αποτελείται από 18 επεισόδια, όντας έτσι η σειρά με τα περισσότερα επεισόδια από κάθε άλλη Marvel παραγωγή του Disney+.

Αναμένεται, ακόμη, να επιστρέψει ο Vincent D'Onofrio στο ρόλο του Kingpin/Wilson Fisk καθώς και ο φημολογούμενος Jon Bernthal στο ρόλο του Punisher. 

To Daredevil: Born Again θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξή του 2024 στο Disney Plus.