Netflix: Κέρδισε εκατομμύρια συνδρομητές τους τελευταίες μήνες – Όλα τα νούμερα

Πλέον έχει και περισσότερα από 55 παιχνίδια υπό ανάπτυξη
19 Οκτωβρίου 2022 16:27
Netflix: Κέρδισε εκατομμύρια συνδρομητές τους τελευταίες μήνες – Όλα τα νούμερα

Το Netflix αποκάλυψε σήμερα ότι πρόσθεσε 2,41 εκατομμύρια συνδρομητές στην υπηρεσία του για το τρίτο τρίμηνο του 2022, μιας και το πρώτο τρίμηνο του έτους έχασε περίπου 200.000 συνδρομητές, αλλά και 970.000 το δεύτερο τρίμηνο.

Η πιο δημοφιλή streaming υπηρεσία παγκοσμίως, μετράει πλέον 223,09 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως και προβλέπει να κερδίσει άλλους 4,5 εκ. το τέταρτο και τελευταίο τρίμηνο του έτους. Η εταιρία κατέγραψε ότι περισσότερα από τα μισά της κέρδη (1,4 εκατομμύρια) προήλθαν από περιοχές της Ασίας και του Ειρηνικού, αν και σημείωσε σημαντική αύξηση και στις ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Λατινική Αμερική.

Το Netflix δήλωσε χαρακτηριστικά ότι για την αύξηση αυτή έπαιξε σημαντικό ρόλο το Monster: The Jeffrey Dahmer Story, το οποίο σημείωσε 824 εκατομμύρια ώρες σε θέαση, καθώς και η 4η σεζόν του Stranger Things, που ξεπέρασε τις 1,3 δισεκατομμύρια ώρες.

Τέλος το τζάμπα Netflix – Μάθαμε πότε θα αρχίσει να κυνηγάει την κοινή χρήση κωδικών

Προς το κλείσιμο της ενημέρωσης για τα οικονομικά αποτελέσματα, το Netflix στάθηκε για λίγο στα βιντεοπαιχνίδια και ανέφερε ότι έχει περισσότερους από 55 τίτλους αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη και που φυσικά θα καταφθάσουν στην πλατφόρμα του. Μάλιστα, πολλά από αυτά είναι παιχνίδια θα βασίζονται σε πρωτότυπα IPs της υπηρεσίας.

Πριν μερικές ώρες το Netflix πρόσθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες του να μεταφέρουν το προφίλ τους σε κάποιον άλλο λογαριασμό.

Τέλος το τζάμπα Netflix – Μάθαμε πότε θα αρχίσει να κυνηγάει την κοινή χρήση κωδικών 

Τέλος, τον Μάρτιο, το Netflix είχε ξεκινήσει ένα πείραμα σε τρεις χώρες, τη Χιλή, την Κόστα Ρίκα και το Περού, οπού ζητούσε έξτρα χρέωση για όσους δε ζουν στο ίδιο σπίτι με τον κύριο κάτοχο του λογαριασμού και μοιράζονται τον κωδικό του. Αυτή φαίνεται πως θα είναι η στρατηγική που θα ακολουθήσει το Netflix από τη νέα χρόνια, τονίζοντας ξανά πως σκοπεύει να αρχίσει ευρέως να ζητά επιπλέον χρήματα για την κοινή κωδικών σε δύο περίπου μήνες από τώρα.