Τα Teletubbies επιστρέφουν ως σειρά στο Netflix! – Δείτε το πρώτο trailer

Το Νοέμβριο η πρεμιέρα
18 Οκτωβρίου 2022 23:11
Τα Teletubbies επιστρέφουν ως σειρά στο Netflix! – Δείτε το πρώτο trailer

Το Netflix μόλις αποκάλυψε το πρώτο trailer της επιστροφής της πασίγνωστης σειράς Teletubbies που θα έρθει να εμπλουτίσει τις προτάσεις της streaming υπηρεσίας για τους νεότερους θεατές.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Netflix επιστράτευσε την ομάδα που έφερε τη σειρά ξανά στο προσκήνιο το 2015 για το τηλεοπτικό κανάλι Nick Jr. της Nickelodeon. Έτσι, τις πολύχρωμες στολές των Tinky Winky, Dipsy, La-La, και Po θα φορέσουν για άλλη μια φορά οι Jeremiah Krage, Nick Kellington, Rebecca Hyland και Rachelle Beinart, ενώ την αφήγηση στα αγγλικά θα αναλάβει ο Tituss Burgess.

Όπως φαίνεται και από το πρώτο trailer, η σειρά θα είναι παρόμοιου στυλ με το αρχικό σόου, πράγμα που σημαίνει ότι θα απευθύνεται κυρίως σε μικρότερες ηλικίες. Έτσι, ακούμε τον Burgess να παρουσιάζει ξανά τα Teletubbies ένα ένα, περιγράφοντας τα πράγματα που αγαπάνε, ενώ δε λείπει και το χαρακτηριστικό μουσικό θέμα.

Η πρώτη σεζόν του Teletubbies θα απαρτίζεται συνολικά από 26 επεισόδια των 12 λεπτών, τα οποία έχει αναλάβει να γράψει η Catherine Williams. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Νοεμβρίου. Δείτε το επίσημο trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση μέσα από τον player που ακολουθεί.