Netflix: Το The Watcher εκθρονίζει το Dahmer και γίνεται η σειρά που βλέπουν όλοι

Θα μπορέσει η νέα σειρά του Ryan Murphy να φτάσει το ρεκόρ του "Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story";
18 Οκτωβρίου 2022 11:43
Netflix: Το The Watcher εκθρονίζει το Dahmer και γίνεται η σειρά που βλέπουν όλοι

Μετά το "Dahmer" και την τεράστια επιτυχία που σημείωσε για το Netflix, οι συνδρομητές του ήδη βούτηξαν στο επόμενο κόλλημά τους που, επίσης, έρχεται δια χειρός Ryan Murphy και Ian Brennan. 

Το The Watcher με τους Bobby Cannavale, Naomi Watts και Mia Farrow είναι η σειρά που έχει εκθρονίσει εδώ και μερικές ημέρες τον "Jeffrey Dahmer" του συγκλονιστικού Evan Peters.  Κατέκτησε, λοιπόν, την 1η θέση των trendings του Netflix όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε δεκάδες άλλες χώρες του κόσμου και είναι ουσιαστικά η σειρά που τώρα βλέπουν όλοι. 

Τώρα, εάν θα σπάσει το ρεκόρ του Dahmer, μένει να φανεί. Όπως και να έχει το σερί του Ryan Murphy με τις τηλεοπτικές σειρές του αποδεικνύει ότι το deal του με το Netflix καρποφορεί με σειρές που προκαλούν ντόρο και συζητιούνται στα social media. Το ίδιο γίνεται και με τη συνεργασία του με τον Ian Brennan, όπου μετά το "Ratched" και το "Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story" φαίνεται να κάνουν το 3/3. 

Ο αντικαταστάτης του Dahmer είναι αρκετά διαφορετικός στο είδος αλλά βασίζεται και αυτός σε πραγματική ιστορία. Οι Watts και Cannavale υποδύονται ένα ζευγάρι που μετακομίζουν στην ονειρεμένη τους έπαυλη στα προάστια του Νιου Τζέρσει. Σύντομα όμως το όνειρο που ζούνε μετατρέπεται σε ένα εφιάλτη όταν αρχίζουν να λαμβάνουν ζοφερά γράμματα από κάποιον που αυτοαποκαλείται "The Watcher", μια μυστηριώδη φιγούρα που γνωρίζει τα πάντα για αυτούς. Αυτά γίνονται η αφορμή για να ξεδιπλωθούν δυσοίωνα μυστικά της γειτονιάς τους και των ιδιαίτερα παράξενων γειτόνων της οικογένειας Μπράνοκ. 

Η ιστορία βασίζεται στο περίφημο άρθρο που δημοσιεύτηκε στη στήλη The Cut στο New York Magazine το 2018 και εξιστορούσε τα παράξενα γεγονότα που έζησε μια οικογένεια στο New Jersey όταν μετακόμισε σε αυτό που νόμιζε ότι είναι το σπίτι των ονείρων τους. 

Το The Watcher αποτελείται από 7 επεισόδια και είναι διαθέσιμο στο ελληνικό Netflix.