Loki: Τί γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν;

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του νέου κύκλου
17 Οκτωβρίου 2022 14:30
Loki: Τί γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν;

Το Loki των Marvel Studios ήταν από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές του Disney Plus και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πληροφορίες που αφορούν την παραγωγή του 2ου κύκλου. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι η 2η σεζόν ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της και πλέον έκανε ένα βήμα πιο κοντά  στην πρεμιέρα της.

Η είδηση αυτή ήρθε στο φως από διάφορα μέλη της παραγωγής, οι οποίοι γιόρτασαν το τέλος των γυρισμάτων με φωτογραφίες από τα πλατό. Το σενάριο της 2η σεζόν ανέλαβε ο Eric Martin, ενώ τα περισσότερα επεισόδια σκηνοθετούν οι Justin Benson και Aaron Moorhead, έχοντας προέλθει από το "Moon Knight" και την ταινία "Syncrhonicity".

Δείτε τις δύο φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media παρακάτω:

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν του Loki;

Η Marvel δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα το νέο κεφάλαιο του σόου, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα έρθει το καλοκαίρι του 2023. Μάλιστα, στο D23 expo που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, οι παρευρισκόμενοι πήραν και μικρή γεύση από τη 2η σεζόν, μέσα από ένα ειδικό trailer που δημοσίευσε η Disney.

Σύσσωμο το cast της πρώτης σεζόν θα επιστρέψει κανονικά, φυσικά με τους: Tom Hiddleston, Sophia DiMartino, Owen Wilson, Ravonna Renslayer και Wunmi Mosaku. Πρόσφατα μάθαμε ότι πλάι τους θα βρίσκεται και ο Ke Huy Quan, ο οποίος έπαιξε στο πρόσφατο "Everything Everywhere All At Once".

O Hiddleston είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι η 2η σεζόν ξεκινά ακριβώς μετά το φινάλε της πρώτης:

Ο Loki επιστρέφει στην TVA και ο Mobius δεν έχει ιδέα ποιος είναι.

Θα εμφανιστεί ο Kang στη 2η σεζόν;

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι ο Kang (Jonathan Majors) θα επιστρέψει και πάλι, είναι όμως ένα πιθανό σενάριο, μιας και τον είδαμε στις τελευταίες σκηνές της 1ης σεζόν του Loki. Μάλιστα, εκείνος θα είναι και ο μεγάλος ανταγωνιστής στο Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Loki παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.