House of the Dragon: Το trailer του φινάλε κρύβει μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη

Το τέλος πλησιάζει
17 Οκτωβρίου 2022 08:58
House of the Dragon: Το trailer του φινάλε κρύβει μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη

Το ένατο επεισόδιο του House of the Dragon έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ώρες και έτσι βρισκόμαστε και επίσημα μόλις μια εβδομάδα μακριά από το μεγάλο φινάλε της πρώτης σεζόν της prequel τηλεοπτικής σειράς του Game of Thrones.

Όπως συνηθίζει, λοιπόν, το HBO, μαζί με το ένατο επεισόδιο έδωσε στα φώτα στα δημοσιότητας και το trailer για το μεγάλο φινάλε, το οποίο μάλλον κρύβει μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη. Περνώντας σε λεπτομέρειες, το βίντεο μάς δείχνει μερικές από τις συνέπειες που είχε η εγκατάσταση του Aegon II Targaryen στον Iron Throne, τον οποίο σφετερίζεται από την Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, αφήνεται να εννοηθεί ότι στο φινάλε θα υπάρξει ένα μεγάλος θάνατος.

Ήδη στο ένατο επεισόδιο αναφέρεται στο Small Council πως το "Storm's End είναι ανησυχία". Πρόκειται για μια περιοχή όπου συμβαίνει ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός στο βιβλίο Fire and Blood του George R.R. Martin και μάλλον η σειρά θα το ακολουθήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο teaser βλέπουμε και την Rhaenyra να παίρνει το στέμμα του Viserys για να ανακηρυχθεί ως ‘Queen of the Seven Kingdoms’, ενώ παίρνουμε μια γεύση και από άλλες εξελίξεις που μας περιμένουν.

Δείτε το teaser trailer του 10ου επεισοδίου του House of the Dragon:

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα φρεσκάρισμα, το House of the Dragon είναι το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο μεταφερόμαστε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire", εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες το HBO προλογίζει τη σειρά, που θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake". Τη δημιουργία του σόου υπογράφουν οι George R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal, μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik, εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών.

Το House of the Dragon θα αποτελείται από 10 επεισόδια, τουλάχιστον για την πρώτη σεζόν του. Μάλιστα, η 2η σεζόν έχει ήδη πάρει το "πράσινο φως" από το HBO, ωστόσο ο Miguel Sapochnik ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του σκηνοθέτη και showrunner. 

Τις εντυπώσεις μας από την πρεμιέρα του House of the Dragon, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ