Rings of Power: Ο ηθοποιός του Sauron δεν ήξερε τίποτα μέχρι τη μέρα των γυρισμάτων

Ακολουθούν Spoilers για το φινάλε του Rings of Power
16 Οκτωβρίου 2022 19:39
Rings of Power: Ο ηθοποιός του Sauron δεν ήξερε τίποτα μέχρι τη μέρα των γυρισμάτων

SPOILERS για το φινάλε του Rings of Power


Κατά τη διάρκεια του φινάλε -όσοι το είδατε- του Lord of the Rings: The Rings of Power έγινε μια συνταρακτική αποκάλυψη, πως ο Halbrand, ο άνθρωπος σύμμαχος της Galadriel (Morfydd Clark) ήταν κρυφά Sauron όλον αυτόν τον καιρό.

Αν και ο Halbrand δεν υπάρχει στα βιβλία του Τόλκιν, ο Sauron καταφέρνει να αποκτήσει σταδιακά τον έλεγχο της Mordor με στόχο να κατακτήσει όλη τη Μέση Γη και είναι ο μεγάλος κακός στην τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. 

Τώρα, ο ηθοποιός που τον υποδύεται, ο Charlie Vickers μίλησε στο Entertainment Weekly για τη διαδικασία αυτή και αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε τίποτα εξ αρχής. Έμαθε τα πάντα για το ρόλο του μετά τις οντισιόν που πέρασε και συγκεκριμένα όταν πήγε πρώτη μέρα για γύρισμα. 

"Είχα ίσως έξι ή επτά οντισιόν, και όταν έφτασα στο τέλος της διαδικασίας οντισιόν, μου έδωσαν δύο μονολόγους. Μου έδωσαν έναν μονόλογο από τον Ριχάρδο Γ' στο τέλος, όταν στέκεται πάνω από ένα πτώμα και βασικά γίνεται πραγματικά κακός. Μετά, ο άλλος ήταν από τον Χαμένο Παράδεισο, το ποίημα του Μίλτον, και ήταν κυριολεκτικά ο Σατανάς. Οπότε είχα μια υποψία όταν έκανα αυτούς τους λόγους ότι ο χαρακτήρας είχε ένα είδος σκοτεινού τόξου. (Γελάει) Αλλά αυτό δεν έγινε παρά μόνο μετά το διάλειμμά μας. Γυρίσαμε τα δύο πρώτα επεισόδια και μετά πήγαμε σε διάλειμμα λόγω του COVID. Όλο αυτό το διάστημα πίστευα ότι έπαιζα τον Halbrand, έναν άνθρωπο από ένα Southlands, που, νομίζω, έτσι ήταν.

Αλλά μετά καθίσαμε μαζί με τα παιδιά λίγο πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα του τρίτου επεισοδίου και μου είπαν: "Υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτό. Θα παίξεις τον Σάουρον". Μέχρι τότε, λόγω του υλικού της οντισιόν μου και μερικών άλλων πραγμάτων, είχα μια υποψία. Αλλά ήταν ωραίο που το επιβεβαίωσαν σωστά".

Rings of Power: Ο Sauron θα είναι σαν τον Walter White στη 2η σεζόν

Όσο για το "The Rings of Power" αυτό μας μεταφέρει στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης. Το cast της σειράς αποτελείται από τους Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Τo Netflix ήθελε να κάνει τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών αλά Marvel και φρίκαρε την οικία του Τόλκιν   

To πλάνο της Amazon θέλει τη σειρά να επεκτείνεται σε πέντε σεζόν, με τους συντελεστές και showrunners να έχουν ήδη ξεκάθαρο το πλάνο για το πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι τα γυρίσματα της 2ης σεζόν έχουν ξεκινήσει ήδη και η παραγωγή, αντί για τη Νέα Ζηλανδία, «μετακόμισε» στην Αγγλία για το νέο κύκλο. 

Επειδή τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν για τη 2η σεζόν του The Lord of The Rings: The Rings of Power, η επιστροφή της στις οθόνες μας αναμένεται να γίνει εντός του 2024.