Rings of Power 2η σεζόν: Πώς θα ακολουθεί το lore του Τόλκιν; Οι δημιουργοί απαντούν

Οι JD Payne και Patrick McKay απαντούν στο εάν θα ακολουθήσει το canon
15 Οκτωβρίου 2022 12:35
Rings of Power 2η σεζόν: Πώς θα ακολουθεί το lore του Τόλκιν; Οι δημιουργοί απαντούν

SPOILERS ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΣΕΖΟΝ


Το αποκαλυπτικό φινάλε της 1ης σεζόν του Lord of the Rings: The Rings of Power ήταν ένα εμφατικό κλείσιμο για την αρχή αυτή της τεράστιας σε μέγεθος prequel ιστορίας του σύμπαντος του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. 

Οι δημιουργοί και showrunners της σειράς, JD Payne και Patrick McKay, έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν πολλά ζητήματα αλλά και να κάνουν το δικό τους tease για τα όσα θα έρθουν στη 2η σεζόν του Rings of Power

Ένα από αυτά είναι το πώς θα ακολουθήσει την πλούσια και βαθιά ιστορία που έγραψε ο Τόλκιν για τη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης, που αποτελεί και ένα από τα μεγάλα αγκάθια για τους fans. Έχουν υπάρξει άλλωστε παράπονα για το πως παραποιεί τη σειρά των γεγονότων. 

Οι McKay και Payne επιβεβαίωσαν πως η 2η σεζόν του "Rings of Power" θα ακολουθήσει πιο πιστά το canon του Tolkien.

Αυτά είπανε χαρακτηριστικά: 

Payne: "Η πρώτη σεζόν ξεκινά με: Ποια είναι η Galadriel; Από πού ήρθε; Τι υπέφερε; Τι είναι αυτό που την καθοδηγεί; Κάνουμε το ίδιο πράγμα με τον Sauron στη δεύτερη σεζόν. Θα συμπληρώσουμε όλα τα κομμάτια που λείπουν".

McKay: "Ο Sauron μπορεί τώρα να είναι απλά ο Σάουρον. Όπως ο Tony Soprano ή ο Walter White. Είναι κακός, αλλά πολύπλοκα κακός. Νιώθαμε ότι αν το κάναμε αυτό στην πρώτη σεζόν, θα επισκίαζε όλα τα υπόλοιπα. Έτσι, η πρώτη σεζόν είναι σαν το Batman Begins, και ο Σκοτεινός Ιππότης είναι η επόμενη ταινία, με τον Σάουρον να ελίσσεται ανοιχτά. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι. Η 2η σεζόν έχει μια canon ιστορία. Μπορεί να υπάρχουν θεατές που θα λένε: "Αυτή είναι η ιστορία που ελπίζαμε να έχουμε στην πρώτη σεζόν!". Στη 2η σεζόν, τους την δίνουμε".

Rings of Power: Ο Sauron θα είναι σαν τον Walter White στη 2η σεζόν

Όσο για το "The Rings of Power" αυτό μας μεταφέρει στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης. Το cast της σειράς αποτελείται από τους Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Τo Netflix ήθελε να κάνει τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών αλά Marvel και φρίκαρε την οικία του Τόλκιν   

To πλάνο της Amazon θέλει τη σειρά να επεκτείνεται σε πέντε σεζόν, με τους συντελεστές και showrunners να έχουν ήδη ξεκάθαρο το πλάνο για το πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι τα γυρίσματα της 2ης σεζόν έχουν ξεκινήσει ήδη και η παραγωγή, αντί για τη Νέα Ζηλανδία, «μετακόμισε» στην Αγγλία για το νέο κύκλο. 

Επειδή τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν για τη 2η σεζόν του The Lord of The Rings: The Rings of Power, η επιστροφή της στις οθόνες μας αναμένεται να γίνει εντός του 2024.