Μια νέα σειρά της Marvel στο Disney+ θα είναι και η μικρότερη όλου του MCU

Ένα διαφορετικό ρεκόρ σημειώνει το Marvel Zombies
15 Οκτωβρίου 2022 11:19
Μια νέα σειρά της Marvel στο Disney+ θα είναι και η μικρότερη όλου του MCU

Ανάμεσα στις επερχόμενες σειρές της Marvel Studios για το Disney+ υπάρχουν εκτός από τις live-action και αρκετές animated, που αναμένονται μάλιστα με μεγάλο ενδιαφέρον. 

Μια από αυτές είναι το spinoff του "What If...?", με τίτλο "Marvel Zombies", που θα ρίξει φως στη γνωστή πλοκή που είδαμε στο σχετικό "What If...Zombies?!" επεισόδιο της 1ης σεζόν, μόνο που θα δούμε τα γεγονότα από μια διαφορετική οπτική και δε θα αποτελεί κάποια συνέχεια. 

Αυτή η νέα animated σειρά του MCU όμως θα σημειώσει ένα διαφορετικό ρεκόρ για τις Marvel σειρές του Disney+. Στο πλαίσιο της New York Comic Con 2022, ο head writer και παραγωγός του Marvel Zombies, Zeb Wells αποκάλυψε ότι η σειρά θα αποτελείται από μόλις 4 επεισόδια, όταν θα κυκλοφορήσει στο Disney Plus.

Έτσι το Marvel Zombies θα είναι η μικρότερη από πλευράς επεισοδίων σειρά του MCU. Μέχρι σήμερα οι σειρές του MCU είχαν το λιγότερο έξι επεισόδια όπως το "Falcon and the Winter Soldier", το "Loki", ακόμη και το "I Am Groot".

Ενίοτε υπήρξαν και σειρές με 9 επεισόδια όπως το WandaVision και το πρόσφατο She-Hulk: Attorney At Law, ενώ το ρεκόρ στον αριθμό επεισοδίων κρατάει προς το παρόν το Daredevil: Born Again" με 18 επεισόδια, που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2024.