Rings of Power: Ο Sauron θα είναι σαν τον Walter White στη 2η σεζόν

Έτσι είπανε οι showrunners της prequel σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών
14 Οκτωβρίου 2022 23:39
Rings of Power: Ο Sauron θα είναι σαν τον Walter White στη 2η σεζόν

SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ 1ης ΣΕΖΟΝ


Το μεγαλύτερο μυστικό της 1ης σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power αποκαλύφθηκε στο 8ο και τελευταίο επεισόδιο, όπου μάθαμε πως ο Sauron δεν είναι άλλος από τον Halbrand. 

Για την τεράστια αποκάλυψη του φινάλε του Rings of Power, οι showrunners, J.D. Payne και Patrick McKay μίλησαν για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Sauron και πως θα χτιστεί.

Η καλύτερη παρομοίωση όμως που έκαναν για την εξέλιξη του Sauron είναι πως θα θυμίζει έναν Walter White τύπου χαρακτήρα στη 2η σεζόν του "Rings of Power": 

Ο Σάουρον μπορεί πλέον να είναι απλά ο Σάουρον, όπως ο Τόνι Σοπράνο ή ο Γουόλτερ Γουάιτ".

Ο McKay συνεχίζει λέγοντας ότι ο στόχος της έκπληξης του Σάουρον ήταν να αναδείξει την πολυπλοκότητά του ως μια προσπάθεια να δείξει στο κοινό ότι είναι κάτι περισσότερο από απλά κακός. Χαρακτηριστικά αναφέρει: 

"Είναι σατανικός, αλλά πολύπλοκα σατανικός. Νιώθαμε ότι αν το κάναμε αυτό στην πρώτη σεζόν, θα επισκίαζε όλα τα υπόλοιπα. Έτσι, η πρώτη σεζόν είναι σαν το Batman Begins και το Dark Knight είναι η επόμενη ταινία, με τον Sauron να ελίσσεται φανερά. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι".

Επειδή όμως τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Rings of Power μόλις ξεκίνησαν, αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2024.