Τo Netflix το τερμάτισε: Έσπασε το δικό του ρεκόρ διάθεσης σειρών σε ένα τρίμηνο

Κυκλοφόρησε τα περισσότερα επεισόδια πρωτότυπων σειρών από κάθε άλλη φορά στην ιστορία του
13 Οκτωβρίου 2022 19:28
Τo Netflix το τερμάτισε: Έσπασε το δικό του ρεκόρ διάθεσης σειρών σε ένα τρίμηνο

Το Netflix το τερμάτισε με το νέο του στατιστικό που γνωστοποίησε, κάνοντας την εποχή της "Peak TV" ακόμη πιο...peak. 

Ο streaming κολοσσός ανακοίνωσε ότι κυκλοφόρησε τα περισσότερα επεισόδια πρωτότυπων σειρών για το περασμένο τρίμηνο, από κάθε άλλη φορά στην ιστορία του. Συγκεκριμένα κυκλοφόρησε 1.026 νέα επεισόδια Original σειρών στο Q3 του 2022, σύμφωνα με την εταιρία στατιστικής ανάλυσης, MoffettNathanson. 

Πρακτικά τι σημαίνει; Πως το Netflix κυκλοφόρησε πέντε φορές περισσότερο περιεχόμενο από κάθε άλλον αντίπαλό του. Για να συγκρίνουμε τους αριθμούς, στο ίδιο διάστημα το Amazon Prime Video κυκλοφόρησε 223 επεισόδια νέων σειρών, το Hulu 194 επεισόδια, το Disney+ 140 επεισόδια και το HBO Max 114 επεισόδια

Ανάμεσα στις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες αυτού του τριμήνου είναι φυσικά η σειρά "Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story" του Ryan Murphy, το Vol. 2 του Stranger Things 4, το Cobra Kai Season 5, το The Sandman του Neil Gaiman, και το "Locke & Key" Season 3. 

Με επίσημους αριθμούς θέλει να εδραιώσει πως στη διαμάχη "ποσότητα>ποιότητα" είναι ο αδιαμφησβήτητος νικητής, έναντι των ανταγωνιστών του που το έχουν στριμώξει για τα καλά τον τελευταίο χρόνο. 

Παράλληλα, το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα την διάθεση του φθηνότερου συνδρομητικού πακέτου, για το οποίο περισσότερα θα διαβάσετε πατώντας εδώ