Penguin: Η spinoff σειρά του The Batman με τον Colin Farrell δε θα είναι prequel

Ο αστέρας της σειράς μίλησε κιόλας για την πρώτη σκηνή και άλλα πολλά
13 Οκτωβρίου 2022 00:08
Penguin: Η spinoff σειρά του The Batman με τον Colin Farrell δε θα είναι prequel

O Colin Farrell προετοιμάζεται σιγά-σιγά να επιστρέψει ως Penguin στην ομότιτλη spinoff σειρά του σύμπαντος του "The Batman" που θα έρθει στο HBO Max. 

Σε μια νέα του συνέντευξη στο Extra TV ο 46χρονος αστέρας μίλησε αρκετά για την σειρά που θα πρωταγωνιστεί ως Oswald Cobblepot και αποκάλυψε ότι τελικά δε θα είναι prequel των γεγονότων του The Batman. Για την ακρίβεια μάθαμε ότι θα είναι sequel και θα εκτυλίσσεται μια εβδομάδα μετά το φινάλε του "The Batman" σε σκηνοθεσία Matt Reeves. 

Μάλιστα, ο Farrell έδωσε και ένα αθώο spoiler για τη σειρά περιγράφοντας την πρώτη κυριολεκτικά σκηνή της σειράς Penguin: 

"Ξεκινά περίπου μια εβδομάδα μετά το τέλος του 'The Batman'. Οπότε η Γκόθαμ είναι ακόμα κάπως πνιγμένη στα νερά. Διάβασα το πρώτο σενάριο του πρώτου επεισοδίου και ξεκινάει με τα πόδια του (Oswald Cobblepott) να πλατσουρίζουν μέσα στο νερό στο γραφείο του Falcone, το οποίο από μόνο του όταν το διάβασα έλεγα, 'Ωχ, αμάν'.

Δείτε το απόσπασμα με τον Κόλιν Φάρελ: 

Επίσης μίλησε για την δουλειά της σεναριογράφου του "Penguin", Lauren LeFranc: 

"Είναι υπέροχο. Είναι τόσο καλογραμμένη η σειρά. Η Lauren LeFranc έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Αυτή γράφει το όλο θέμα και το παρουσιάζει. Είναι τρομερή και είναι μια πολύ συναρπαστική προοπτική".

Όσο για την ευκαιρία που του δόθηκε να υποδυθεί ξανά τον Πιγκουίνο είπε: 

"Επειδή αγαπώ αυτόν τον χαρακτήρα. Ήμουν άπληστος μαζί του. Ένιωθα ότι δεν είχα δώσει αρκετά. Ήθελα να κάνω όλο και περισσότερα και περισσότερα. Οπότε τώρα μου δίνεται η ευκαιρία".

Ακόμη δε γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Penguin ούτε και πότε θα έρθει στο HBO Max.