Rings of Power: Τι ώρα κυκλοφορεί στην Ελλάδα το τελευταίο επεισόδιο της 1ης σεζόν;

Ετοιμαστείτε για το μεγάλο φινάλε της prequel σειράς του Lord of the Rings στο Amazon Prime
12 Οκτωβρίου 2022 22:15
Rings of Power: Τι ώρα κυκλοφορεί στην Ελλάδα το τελευταίο επεισόδιο της 1ης σεζόν;

Βρισκόμαστε μερικά 24ωρα μακριά από το επικών διαστάσεων φινάλε της 1ης σεζόν του Lord of the Rings: The Rings of Power, της πολυσυζητημένης σειράς του Amazon Prime, η οποία είναι και η ακριβότερη στην ιστορία με κόστος σχεδόν $1 δισ. δολάρια. 

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε τι ώρα θα διατεθεί ακριβώς στην Ελλάδα το τελευταίο επεισόδιο του "The Rings of Power", η Amazon φρόντισε να το γνωστοποιήσει για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. 

Το 8ο και τελευταίο επεισόδιο της 1ης σεζόν του Rings of Power θα γίνει διαθέσιμο την Παρασκευή 14/10 στις 07:00 η ώρα Ελλάδος αποκλειστικά από το Amazon Prime Video. 

Δείτε το trailer του τελευταίου επεισοδίου: 

House of the Dragon vs Rings of Power: Υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των σειρών των HBO και Amazon;

Όσο για το "The Rings of Power" αυτό μας μεταφέρει στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης. Το cast της σειράς αποτελείται από τους Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Τo Netflix ήθελε να κάνει τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών αλά Marvel και φρίκαρε την οικία του Τόλκιν   

To πλάνο της Amazon θέλει τη σειρά να επεκτείνεται σε πέντε σεζόν, με τους συντελεστές και showrunners να έχουν ήδη ξεκάθαρο το πλάνο για το πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι τα γυρίσματα της 2ης σεζόν έχουν ξεκινήσει ήδη και η παραγωγή, αντί για τη Νέα Ζηλανδία, «μετακόμισε» στην Αγγλία για το νέο κύκλο. Μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.