House of the Dragon: Το trailer του 9ου επεισοδίου φέρνει τον "Χορό των Δράκων"

Ο εμφύλιος των Targaryen βρίσκεται προ των πυλών!
10 Οκτωβρίου 2022 09:35
House of the Dragon: Το trailer του 9ου επεισοδίου φέρνει τον "Χορό των Δράκων"

Πριν μερικές ώρες, το όγδοο επεισόδιο του House of the Dragon έκανε πρεμιέρα και όπως συνηθίζει το HBO, ταυτόχρονα δόθηκε στα φώτα στα δημοσιότητας και το trailer για το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας, το οποίο μας δίνει μια γεύση από το τι μας περιμένει.

Με τίτλο "The Green Council", το ένατο επεισόδιο της prequel σειράς του Game of Thrones αναμένεται να προετοιμάσει το έδαφος για το Dance of the Dragons, αφού με τον Βασιλιά Viserys νεκρό, η Alicent Hightower αναμένεται να πάρει την καθοριστική απόφαση που θα ξεκινήσει τον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen.

Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε στο trailer, αποφασίζει να βάλει τον μεγαλύτερο γιο της, τον Aegon II, στον Iron Throne, με την ψευδή πρόφαση ότι ήταν η τελευταία επιθυμία του Viserys. Φυσικά, η Rhaenyra, η οποία βρίσκεται στο Dragonstone περιμένοντας να γεννήσει το έκτο της παιδί, αλλά και ο Daemon, δεν θα ενθουσιαστούν καθόλου όταν μάθουν για αυτή την προδοσία.

Δείτε το teaser trailer του 9ου επεισοδίου του House of the Dragon:

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα φρεσκάρισμα, το House of the Dragon είναι το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο μεταφερόμαστε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire", εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες το HBO προλογίζει τη σειρά, που θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake". Τη δημιουργία του σόου υπογράφουν οι George R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal, μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik, εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών.

Το House of the Dragon θα αποτελείται από 10 επεισόδια, τουλάχιστον για την πρώτη σεζόν του. Μάλιστα, η 2η σεζόν έχει ήδη πάρει το "πράσινο φως" από το HBO, ωστόσο ο Miguel Sapochnik ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του σκηνοθέτη και showrunner. 

Τις εντυπώσεις μας από την πρεμιέρα του House of the Dragon, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ