LOTR: The Rings of Power - Το trailer για το τελευταίο επεισόδιο έφτασε!

Κυκλοφόρησε μέσα από το New York Comic Con
08 Οκτωβρίου 2022 15:30
LOTR: The Rings of Power - Το trailer για το τελευταίο επεισόδιο έφτασε!

Κατά τη διάρκεια του New York Comic Con, η Amazon έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το trailer από το τελευταίο επεισόδιο της 1ης σεζόν του The Rings of Power.

Το εν λόγω βίντεο δε θέλει να «σποιλάρει» το φινάλε και γι’ αυτό το λόγω δείχνει κυρίως πλάνα από όλα όσα έχουμε δει στο παρελθόν, σε όλη τη σεζόν, έτσι ώστε να σας προετοιμάσει για το μεγάλο φινάλε. Ωστόσο, παρουσιάζει και κάποια στιγμιότυπα από το τελευταίο επεισόδιο για να σας βάλει στο κλίμα.

Τι θα γίνει με τη Μέση Γη μετά τη δημιουργία της Mordor; Είναι οι ήρωές μας ασφαλείς ή κάποιοι από αυτούς δεν θα τα καταφέρουν να βγουν ζωντανοί από αυτή τη σεζόν; Αυτά είναι κάποια ερωτήματα που σίγουρα θα απαντηθούν μέσα στην εβδομάδα.

Δείτε το παρακάτω:

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι τα γυρίσματα της 2ης σεζόν έχουν ξεκινήσει ήδη και η παραγωγή, αντί για τη Νέα Ζηλανδία, «μετακόμισε» στην Αγγλία για το νέο κύκλο. Μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Αξίζει να αναφερθεί, πως στη 2η σεζόν θα γνωρίσετε ένα ακόμη κεντρικό χαρακτήρα, ονόματι Círdan, αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιος θα τον υποδυθεί. Το υπόλοιπο cast της σειράς αποτελείται από τους Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Τo Netflix ήθελε να κάνει τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών αλά Marvel και φρίκαρε την οικία του Τόλκιν   

To πλάνο της Amazon θέλει τη σειρά να επεκτείνεται σε πέντε σεζόν, με τους συντελεστές και showrunners να έχουν ήδη ξεκάθαρο το πλάνο για το πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία.

Το τελευταίο επεισόδιο του The Lord of the Rings: The Rings of Power θα παίξει μέσα από το Prime Video στις 14 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το Season Finale Trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.