O Keanu Reeves αποχώρησε από τη νέα σειρά του Martin Scorsese, The Devil in the White City

Η σειρά του Hulu αναζητά νέο πρωταγωνιστή
08 Οκτωβρίου 2022 09:55
O Keanu Reeves αποχώρησε από τη νέα σειρά του Martin Scorsese, The Devil in the White City

Όπως μεταδίδει το Variety, ο Keanu Reeves αποχώρησε από τη σειρά "The Devil in the White City" του Hulu, μόλις δύο μήνες μετά την ανακοίνωση ότι θα ήταν ο αστέρας της. 

Η εν λόγω σειρά σε παραγωγή των Martin Scorsese και Leonardo DiCaprio, μέσω της εταιρίας Appian Way, αποτελεί την τηλεοπτική διασκευή του ομώνυμου best seller βιβλίου του συγγραφέας Erik Larson και βρίσκεται στα σκαριά από το 2019. Μόλις τον Αύγουστο είχε πάρει το πράσινο φως από το Hulu και παράγγειλε τη σειρά, με τον Keanu Reeves στον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Ο Reeves θα υποδυόταν τον Daniel H. Burnham, στον πρώτο του μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο, όμως τώρα η παραγωγή ψάχνει τον αντικαταστάτη του και ακόμη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν έχει βρεθεί. 

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει: Το The Devil in the White City αφηγείται την αληθινή ιστορία του Daniel H. Burnham, ενός απαιτητικού αλλά οραματιστή αρχιτέκτονα που αγωνίζεται για να γράψει ιστορία με την Παγκόσμια Έκθεση του 1893 στο Σικάγο, και του Dr. H. H. Holmes, του πρώτου σύγχρονου κατά συρροή δολοφόνου της Αμερικής και του ανθρώπου πίσω από το διαβόητο "Murder Castle" που χτίστηκε στη σκιά της Έκθεσης.

Πρόσφατα ο Reeves δήλωσε ότι θέλει να σκηνοθετήσει, εεκτός από το να πρωταγωνιστήσει στην ταινία BRZRKR του Netflix, ενώ θα τον δούμε να επιστρέφει ως John Wick στο John Wick 4 του 2023, αλλά και ως John Constantine στο Constantine 2

Τα γυρίσματα του The Devil in the White City αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2023, ενώ η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2024.