Velma: Το spin-off του Scooby Doo είναι “spooky” και υπόσχεται πολλά μυστήρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα σειρά του HBO Max θα φτάσει στις οθόνες σας το 2023
07 Οκτωβρίου 2022 11:59
Velma: Το spin-off του Scooby Doo είναι “spooky” και υπόσχεται πολλά μυστήρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO Max ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια animated σειρά, η οποία θα επικεντρώνεται στην Velma από το Scooby Doo franchise και όπως φαίνεται, θα είναι αρκετά “Gore”. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του New York Comic Con και πλέον έχουμε την πρώτη ματιά με ένα βίντεο που μάλλον θα σας εντυπωσιάσει.

Το πρώτο trailer είναι ουσιαστικά ένα sneak peek από το πρώτο επεισόδιο, όπου βλέπουμε την Velma πολύ πριν ενωθεί με το “gang” που όλοι αγαπήσατε και έχει έντονα vibes από…horror ταινίες. Ναι, η origin ιστορία της Velma είναι αρκετά “spooky” και ό,τι πρέπει για τους λάτρεις τους franchise, που ψάχνουν να δουν κάτι διαφορετικό.

Το Velma είναι μία κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες που αφηγείται την origin ιστορία της Velma Dinkley, του αφανούς και ανεκτίμητου εγκεφάλου του Scooby-Doo gang! Αυτή η πρωτότυπη και χιουμοριστική ιστορία θα αποκαλύψει το περίπλοκο και πολύχρωμο παρελθόν ενός από τους πιο αγαπημένους «mystery lovers» της Αμερικής.

Το cast αποτελείται από τους Mindy Kaling ως Velma, Glenn Howerton ως Fred, Sam Richardson ως Shaggy, Constance Wu ως Daphne, Jane Lynch, Wanda Sykes, Weird Al Yankovic, Debby Ryan, Karl-Anthony Towns, Russell Peters, Melissa Fumero, Stephen Root, Gary Cole, Ken Leung, Cherry Jones, Frank Welker, Fortune Feimster, Yvonne Orji, Sarayu Blue, Nicole Byer, Ming-Na Wen, Shay Mitchell και Kulap Vilaysack.

Οι πληροφορίες για την πλοκή που θα πάρει η σειρά είναι ελάχιστες, όμως, κατά τη διάρκεια του πάνελ στο New York Comic Con μάθαμε ότι το σόου αυτό δεν είναι για παιδιά.

Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί. Το Velma θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max μέσα στο 2023.