Daredevil: Born Again - Που και πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της reboot σειράς του MCU

Επιστροφή στη Νέα Υόρκη για τον Διάβολο του Hell's Kitchen
06 Οκτωβρίου 2022 13:02
Daredevil: Born Again - Που και πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της reboot σειράς του MCU

O Daredevil του Charlie Cox θα κάνει την επανεμφάνισή του στο MCU μέσα από τη σειρά She-Hulk: Attorney At Law με τη νέα του στολή, όμως η κανονική μεγάλη επιστροφή του ετοιμάζεται με τη σειρά "Daredevil: Born Again". 

Τώρα νέες πληροφορίες από τον Jacob Fisher του Discussing Film αναφέρουν ότι τα γυρίσματα της νέας Marvel σειράς του Disney Plus θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2023. Όχι μόνο αυτό αλλά θα αλλάξει και τοποθεσία γυρισμάτων. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δε θα γυριστεί στην Ατλάντα όπως οι περισσότερες παραγωγές της Marvel αλλά στη Νέα Υόρκη για να διατηρήσει κιόλας το αυθεντικό σκηνικό της ιστορίας του Matt Murdock, όντας άλλωστε ο "Διάβολος του Hell's Kitchen". 

Έτσι θα διατηρήσει και κάποια από την αίγλη που είχε η παραγωγή του "Daredevil" επί εποχής Netflix/Marvel, καθώς γυριζόταν εντός της Νέας Υόρκης σε πολλές πραγματικές τοποθεσίες. 

Όσο για το Daredevil, η μεγάλη του επιστροφή θα γίνει στη σειρά "Daredevil: Born Again" του Disney Plus, η οποία θα αποτελέσει το reboot του χαρακτήρα εντός του MCU και δε θα συνεχίζει από εκεί που μας άφησε το Netflix. Μάλιστα, θα αποτελείται από 18 επεισόδια, όντας έτσι η σειρά με τα περισσότερα επεισόδια από κάθε άλλη Marvel παραγωγή του Disney+.

Αναμένεται, ακόμη, να επιστρέψει ο Vincent D'Onofrio στο ρόλο του Kingpin/Wilson Fisk καθώς και ο φημολογούμενος Jon Bernthal στο ρόλο του Punisher. 

To Daredevil: Born Again θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξή του 2024 στο Disney Plus.