Daredevil vs She-Hulk: Δείτε την πρώτη τους αναμέτρηση στη σειρά του Disney Plus (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα από το 8ο επεισόδιο με τη συμμετοχή του Charlie Cox
06 Οκτωβρίου 2022 00:14
Daredevil vs She-Hulk: Δείτε την πρώτη τους αναμέτρηση στη σειρά του Disney Plus (ΒΙΝΤΕΟ)

Το επερχόμενο 8o επεισόδιο του She-Hulk: Attorney At Law θα είναι αυτό που η Jennifer Walters της Tatiana Maslany και ο Matt Murdock του Charlie Cox επιτέλους θα αναμετρηθούν και δε θα είναι στις δικαστικές αίθουσες. 

Πρόκειται για τη συνάντηση που αρκετοί fans της Marvel περιμένουν να δουν στη μεγάλη οθόνη καθώς οι δυο τους θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε live-action. Το ET κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα από το επεισόδιο και συγκεκριμένα από την αναμέτρηση της She-Hulk και του Daredevil, ο οποίος φοράει τη νέα κοκκινόχρυση στολή του. 

Δείτε τη σκηνή She-Hulk vs Daredevil:

Λίγα λόγια για το She-Hulk: Attorney at Law: 

Η επίσημη σύνοψη: 

Η Τζένιφερ Γουόλτερς περιηγείται στην περίπλοκη ζωή μιας ανύπαντρης, 30άρας δικηγόρου, η οποία τυχαίνει να είναι και μια πράσινη Χαλκ με υπερδυνάμεις.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Mark Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστούν και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness αλλά και ο Charlie Cox ως Daredevil/Matt Murdock.

Τις εντυπώσεις μας από το πρώτο επεισόδιο του She-Hulk: Attorney At Law, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ

Όσο για το Daredevil, η μεγάλη του επιστροφή θα γίνει στη σειρά "Daredevil: Born Again" του Disney Plus, η οποία θα αποτελέσει το reboot του χαρακτήρα εντός του MCU και δε θα συνεχίζει από εκεί που μας άφησε το Netflix. Αναμένεται να επιστρέψει ο Vincent D'Onofrio στο ρόλο του Kingpin/Wilson Fisk καθώς και ο φημολογούμενος Jon Bernthal στο ρόλο του Punisher. 

Το Daredevil: Born Again αναμένεται εντός του 2024 στο Disney+.