Τηλεοπτική σειρά Elden Ring ή Dark Souls με τη βοήθεια του PlayStation;

Ένα ενδεχόμενο που δεν είναι πλέον καθόλου απίθανο
05 Οκτωβρίου 2022 16:49
Τηλεοπτική σειρά Elden Ring ή Dark Souls με τη βοήθεια του PlayStation;

Όπως σας ενημερώσαμε, ο Herman Hulst, επικεφαλής των PlayStation Studios, παραχώρησε μερικές νέες συνεντεύξεις σε διάφορα δημοσιογραφικά μέσα παγκοσμίως, αποκαλύπτοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του PlayStation, όπως για παράδειγμα το πώς σκοπεύει η εταιρία να διαχειριστεί τις κυκλοφορίες της στο PC.

Στο πλαίσιο αυτό, το υψηλόβαθμο στέλεχος μίλησε στο δημοσιογραφικό μέσο Reuters για τις διάφορες επενδύσεις και εξαγορές που έχει κάνει τελευταία το PlayStation. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, στάθηκε στην απόκτηση του 14.09% των μετοχών της FromSoftware. Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες development ομάδες των τελευταίων ετών, η οποία έχει χαρίσει διαμάντια της βιομηχανίας όπως τα Dark Souls, Bloodborne, Sekiro και πρόσφατα το Elden Ring, το οποίο είναι και το εμπορικότερο παιχνίδι του 2022 μέχρι στιγμής.

Σχετικά με την επένδυση της Sony στην FromSoftware, λοιπόν, o Hulst επισήμανε ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκέφτεται κάποιος είναι τα παιχνίδια, ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια συνεργασία με την PlayStation Productions.

Αναλυτικότερα, το υψηλόβαθμο στέλεχος σχολίασε την επένδυση τονίζοντας:

Θα πρέπει να σκέφτεστε ως πρώτες και κυριότερες τις συνεργασίες από την πλευρά της ανάπτυξης παιχνιδιών, ωστόσο δεν θα ήταν αδιανόητο να διερευνήσουμε ευκαιρίες και με την PlayStation Productions.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, η PlayStation Productions είναι το ειδικό τμήμα της εταιρίας που καταπιάνεται με την ανάπτυξη τηλεοπτικών σειρών και ταινιών που βασίζονται στα IPs του PlayStation. Για παράδειγμα, η PlayStation Productions μάς χάρισε πρόσφατα την ταινία Uncharted που γέμισε τα ταμεία με πάνω από 400 εκατομμύρια παγκοσμίως, ενώ προ των πυλών βρίσκεται και η τηλεοπτική σειρά The Last of Us που θα κάνει πρεμιέρα στο HBO το 2023.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, δεν είναι απίθανο να δούμε τη Sony να βοηθά τη FromSoftware με κάποια Dark Souls, Elden Ring ή Bloodborne τηλεοπτική σειρά. Εξάλλου, ήδη στο παρελθόν η publishing εταιρία του Elden Ring είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θέλει να κυκλοφορήσει TV σόου. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.


Για την εικόνα του άρθρου χρησιμοποιήθηκε το Elden Ring cosplay του SKSProps.