The Midnight Club: Αν φοβάστε τα jumpscares μη δείτε αυτό το βίντεο από τη νέα horror σειρά του Netflix

Στις 7 Οκτωβρίου η πρεμιέρα του νέου project του Mike Flanagan
05 Οκτωβρίου 2022 14:22
The Midnight Club: Αν φοβάστε τα jumpscares μη δείτε αυτό το βίντεο από τη νέα horror σειρά του Netflix

Το Netflix συνεχίζει να προωθεί το The Midnight Club, την ολοκαίνουργια horror σειρά του, που επιμελείται εδώ ο Mike Flanagan των Haunting of Hill House, Haunting of Bly Manor και Midnight Mass. Εκτός από τη σκηνοθεσία κάποιων επεισοδίων, ο Flanagan συνυπογράφει το σόου μαζί με την Leah Fong, όπως συνηθίζει και στις υπόλοιπες σειρές του.

Συνεχίζει να προωθεί όπως είπαμε παραπάνω, διότι μέσα από το Twitter έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, που θέλει να σας κατατρομάξει. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο trailer, αλλά για μία σκηνή από τη σειρά, όπου βλέπουμε ένα «τρελό» jumpscare, κάτι που υποδηλώνει πως και σε αυτό το σόου θα έχουμε μπόλικα.

Δείτε τη σκηνή παρακάτω:

Η επίσημη σύνοψη της σειράς:

Σε ένα κέντρο περίθαλψης για νεαρούς ενήλικες σε τελικό στάδιο, οκτώ ασθενείς μαζεύονται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, για να διηγηθούν ο ένας στον άλλο ιστορίες και να συμφωνήσουν ότι ο επόμενος που θα πεθάνει θα δώσει στην ομάδα ένα σημάδι από τον άλλο κόσμο. Η "Λέσχη του Μεσονυχτίου" βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1994, καθώς και σε άλλα έργα του Κρίστοφερ Πάικ.

Σε όσους προϋπήρχαν, σε όσους ήρθαν μετά. Σ' εμάς τώρα και σε όσους θα ακολουθήσουν: καλώς ήρθατε στη "Λέσχη του Μεσονυχτίου", μια νέα σειρά τρόμου του Netflix από τον Μάικ Φλάναγκαν και τους παραγωγούς του "Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ" και "Midnight Mass".

Midnight Club: Η νέα horror σειρά του Netflix έρχεται με νέο trailer που αξίζει να τσεκάρετε

Το cast περιλαμβάνει τους Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, William Chris Sumpter, Aya Furukawa, Annarah Shephard και Sauriyan Sapkota, όσον αφορά τα μέλη του "Midnight Club". Παίζουν επίσης οι: Zach Gilford, Matt Biedel, Samantha Sloyan, Iman Benson, Larsen Thompson, William B. Davis, Crystal Balint και Patricia Drake, ενώ παίζει και η Heather Langenkamp των ταινιών Nightmare on Elm Street.

Το The Midnight Club (Η Λέσχη του Μεσονυχτίου) θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου στο Netflix.