The Office: Ένας από τους αστέρες του δεν έχει καμία όρεξη να επιστρέψει η κωμική σειρά

O "Gabe" έρχεται να βάλει ένα ακόμη καρφί στο ενδεχόμενο αναβίωσης του Office
04 Οκτωβρίου 2022 12:27
The Office: Ένας από τους αστέρες του δεν έχει καμία όρεξη να επιστρέψει η κωμική σειρά

Την ώρα που BJ Novak -κοινώς Ryan Howard- του The Office έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει η διάσημη κωμική σειρά, ένας ακόμη αστέρας του βάζει το δικό του καρφί στις προσπάθειες αναβίωσής της. 

Ο Zach Woods που υποδύθηκε για τρεις σεζόν τον "Gabe Lewis" του "Office" μίλησε στο COmicbook.com για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον ρόλο και αν το επιθυμεί. Ο ίδιος δήλωσε πως αναγνωρίζει ότι είχε πλάκα να υποδύεται τον ρόλο, κατέστησε σαφές πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο The Office:

"Μου άρεσε πολύ να παίζω τον Γκέιμπ, αλλά αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά στην πραγματικότητα, η δουλειά στην τηλεόραση. Αυτός ο φτωχός άνθρωπος, θα ήμουν ευτυχής να μην περάσω άλλη στιγμή στο πετσί του. Παρόλο που τον αγαπώ πολύ. Ήταν ένας διασκεδαστικός ρόλος γιατί είναι μια αστεία σειρά, αλλά το να είμαι ο Γκέιμπ δεν είναι κάτι που θα ευχόμουν σε κανέναν, ειδικά στον Γκέιμπ. 

Άλλωστε ούτε το κοινό του The Office έτρεφε ιδιαίτερη συμπάθεια στον χαρακτήρα του Gabe και κατά γενική ομολογία ήταν από τις παράξενες σφήνες των σεζόν στη μετά-Steve Carell εποχή του.

Από την πλευρά του ο showrunner και δημιουργός, Greg Daniels έχει δηλώσει  και αυτός αμφίβολος ως προς ένα reunion με όλο το cast. Και αυτό διότι όλοι τους είναι απασχολημένοι με διαφορετικά πράγματα και πως νιώθει ότι "δώσαμε το φινάλε που θέλαμε"

Αυτόν τον καιρό ο Zach Woods εμφανίζεται στη σειρά Avenue 5 του HBO. 

Tags: