Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power ξεκίνησαν στην…Αγγλία

Τέλος η Νέα Ζηλανδία
04 Οκτωβρίου 2022 14:39
Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power ξεκίνησαν στην…Αγγλία

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση από το THR, που αναφέρει ότι η παραγωγή για τη 2η σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power ξεκίνησε. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο site, η παραγωγή της σειράς ξεκίνησε στα Bray Studios στο Λονδίνο και όπως έγινε γνωστό και το 2ο κεφάλαιο θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

Τα γυρίσματα που γίνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια σημαντική αλλαγή για τη σειρά, καθώς η 1η σεζόν γυρίστηκε στη Νέα Ζηλανδία, όπως ακριβώς και οι ταινίες της τριλογίας του Peter Jackson. Οπότε, είναι κάπως παράξενο να ακούμε ότι ο 2ος κύκλος θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μάλιστα και ο ίδιος ο Elijah Wood ή αλλιώς Frodo από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών είχε σχολιάσει στο Twitter με ένα emoji “facepalm”, μόλις είχε μάθει ότι η παραγωγή της σειράς θα φύγει από τη Νέα Ζηλανδία και θα πάει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αξίζει να αναφερθεί, πως στη 2η σεζόν θα γνωρίσετε ένα ακόμη κεντρικό χαρακτήρα, ονόματι Círdan, αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιος θα τον υποδυθεί. Το υπόλοιπο cast της σειράς αποτελείται από τους Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

To πλάνο της Amazon θέλει τη σειρά να επεκτείνεται σε πέντε σεζόν, με τους συντελεστές και showrunners να έχουν ήδη ξεκάθαρο το πλάνο για το πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία.

Το The Lord of the Rings: The Rings of Power είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.