Berlin: Πρώτο teaser για την spinoff σειρά του La Casa De Papel με όλο το cast

Ώρα να δείτε πως έγιναν οι πρώτες ληστείες του Βερολίνο πριν την "Τέλεια Ληστεία"
03 Οκτωβρίου 2022 22:33
Berlin: Πρώτο teaser για την spinoff σειρά του La Casa De Papel με όλο το cast

"Το να μπερδεύεις τις ληστείες με την αγάπη δεν είναι πάντοτε μια κακή ιδέα" λέει η σύνοψη του "Berlin", της πρώτης spinoff σειράς του La Casa De Papel, με πρωταγωνιστή φυσικά τον Pedro Alonso στον ομώνυμο ρόλο που λατρεύτηκε από ολόκληρο τον κόσμο. 

Το Netflix τώρα δημοσίευσε ένα πρώτο teaser από το "Berlin" όπου μας συστήνει έναν-έναν στην παλιά συμμορία του Andrés de Fonollosa, όπως είναι το "κανονικό" του όνομα. Με αυτούς θα δούμε πως διέπραξε τις πρώτες του ληστείες πολλά χρόνια πριν την "Τέλεια Ληστεία", καθώς αποτελεί prequel της ομώνυμης σειράς.

Δείτε το πρώτο teaser του "Berlin": 

Η "νέα" (αλλά παλιά) συμμορία του Μπερλίν απαρτίζεται από τους: Michelle Jenner (Isabel) στο ρόλο της "Keila" που είναι ειδική στους υπολογιστές, τον Tristán Ulloa (Fariña) ως το δεξί χέρι του Βερολίνου και φιλάνθρωπο καθηγητή "Damián", την Begoña Vargas (Welcome to Eden) ως την ασταθής "Cameron", τον Julio Peña Fernández (Through My Window) ως τον αφοσιωμένος "Roi" και τον Joel Sánchez ως ο "Bruce", ένας άνθρωπος που παθιάζεται με τη δράση.

Οι δημιουργοί του La Casa De Papel, Esther Martínez Lobato και Álex Pina εξήγησαν το σκεπτικό τους πίσω από την spinoff σειρά, καθώς ήθελαν να πάρουν την πιο "απαστράπτουσα προσωπικότητα" του Money Heist και να την τοποθετήσουν σε ένα διαφορετικό σύμπαν. "Μας άρεσε η ιδέα του να συστήσουμε μια νέα συμμορία γύρω από τον Berlin σε μια εντελώς διαφορετική συναισθηματική κατάσταση" είπανε στο πλαίσιο ενός event του Netflix στη Μαδρίτη. 

Οι Lobato και Pina υπογράφουν το σενάριο της 1η σεζόν του Berlin που θα απαρτίζεται από 8 επεισόδια. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο Παρίσι στις 3 Οκτωβρίου και θα γίνουν και στην Μαδρίτη για αρκετές εβδομάδες. 

Εκτός του Berlin, το Netflix έφερε στις οθόνες των συνδρομητών του και την κορεάτικη βερσιόν της Τέλειας Ληστείας, με τίτλο "Money Heist: Korea" που κυκλοφόρησε μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς την ανάλογη ανταπόκριση από κοινό και κριτικούς. Πρόσφατα μάλιστα είδαμε μια πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του Money Heist: Korea. 

To "Berlin" θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2023 μόνο στο Netflix. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα απόσπασμα από την επίσημη παρουσίαση της σειράς στη Μαδρίτη.