The Walking Dead: Αυτές είναι όλες οι νέες σειρές που έρχονται - Δείτε το trailer

Το φινάλε του The Walking Dead είναι μόνο η αρχή
03 Οκτωβρίου 2022 18:01
The Walking Dead: Αυτές είναι όλες οι νέες σειρές που έρχονται - Δείτε το trailer

Το φινάλε της 11ης σεζόν του The Walking Dead είναι μόνο η αρχή, καθώς μπορεί η σειρά-ναυαρχίδα να ολοκληρώνεται στις 20 Νοεμβρίου αλλά το σύμπαν θα γίνει πολύ μεγαλύτερο. 

Για αυτόν τον λόγο το AMC θέλει να ζεστάνει το κοινό και να ανεβάσει το hype για την μεγάλη επέκταση του The Walking Dead Universe με ένα trailer που δείχνει όλα όσα θα έρθουν από το 2023 και έπειτα. 

To 2023 θα είναι γεμάτο με "ζόμπια", λοιπόν, καθώς αναμένονται τρεις spinoff σειρές του TWD, τα "TWD: Dead City", "Rick & Michonne" και "Dary Dixon". 

The Walking Dead: Dead City: Το TWD: Dead City "οραματίζεται τους δημοφιλείς χαρακτήρες Maggie και Negan να ταξιδεύουν σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί από την ηπειρωτική χώρα. Η ρημαγμένη πόλη είναι γεμάτη με νεκρούς και κατοίκους που έχουν κάνει τη Νέα Υόρκη τον δικό τους κόσμο γεμάτο αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο".

Daryl Dixon: Η σειρά διαδραματίζεται στο Παρίσι της Γαλλίας, εκεί όπου ο Daryl "ξυπνάει και βρίσκεται κάπου στην Ευρώπη και προσπαθεί να βρει τι συνέβη.

Rick & Michonne: Η σειρά αυτή παρουσιάζει μια επική ιστορία αγάπης δύο χαρακτήρων που άλλαξαν από έναν κόσμο που άλλαξε. Χωρισμένοι από την απόσταση. Από μια ασταμάτητη δύναμη. Από τα φαντάσματα αυτού που ήταν. Ο Ρικ και η Μισόν ρίχνονται σε έναν άλλο κόσμο, που έχει χτιστεί πάνω σε έναν πόλεμο ενάντια στους νεκρούς... Και τελικά, σε έναν πόλεμο ενάντια στους ζωντανούς. Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον και αυτό που ήταν σε ένα μέρος και σε μια κατάσταση που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ; Είναι εχθροί; Εραστές; Θύματα; Νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον, είναι καν ζωντανοί - ή θα διαπιστώσουν ότι και αυτοί είναι οι "περιπλανώμενοι νεκροί";"

Τα spinoffs που θα επεκτείνουν τον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο των ζόμπι του Robert Kirkman "θα ικανοποιήσουν το βασικό κοινό και θα φέρουν νέο κοινό", δήλωσε ο Dan McDermott κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του AMC Networks. Ο επικεφαλής του δικτύου πρόσθεσε ότι το καλωδιακό κανάλι και το AMC+ θα επικεντρωθούν στο να μην αισθάνονται οι τηλεθεατές "υπερβολικά οικεία" με το μακροχρόνιο franchise.

Δείτε το trailer του The Walking Dead Universe παρακάτω.