House of the Dragon: Το trailer του 8ου επεισοδίου κρύβει μια σημαντική αποκάλυψη! 

Θα φιλοξενήσει το τελευταίο time-jump
03 Οκτωβρίου 2022 15:26
House of the Dragon: Το trailer του 8ου επεισοδίου κρύβει μια σημαντική αποκάλυψη! 

Το έβδομο επεισόδιο του House of the Dragon έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ώρες και μαζί του τα φώτα της δημοσιότητας είδε και το trailer για το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας, το οποίο μας δίνει μια γεύση από τι μας περιμένει.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το σόου ετοιμάζεται ξανά για ένα μικρό χρονικό άλμα προς το μέλλον στο “The Lord of the Tides” επεισόδιο. Συγκεκριμένα, θα είναι η τελευταία φορά που η σειρά θα αλλάξει ηθοποιούς για χάρη κάποιου ‘time-jump’ και έτσι το ρόλο του Aegon Targaryen θα αναλάβει τώρα ο Tom Glynn-Carney, τον Aemond θα τον ενσαρκώσει ο Ewan Mitchell και την Helaena η Phia Saban. Και οι τρεις χαρακτήρες εμφανίζονται στο νέο trailer, ενώ οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί.

Συγκεκριμένα, στο όγδοο επεισόδιο αναμένεται να δούμε και τον Joffrey σε μεγαλύτερη ηλικία, ο οποίος ήταν μωρό κατά τη διάρκεια του προηγούμενου επεισοδίου, ενώ και άλλοι χαρακτήρες θα αποκτήσουν την τελική τους μορφή. Φυσικά, πέρα από τις αλλαγές στο καστ, το trailer προσφέρει και μια κλεφτή ματιά στα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, οπότε σε περίπτωση που ανυπομονείτε, μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Δείτε το teaser trailer του 8ου επεισοδίου του House of the Dragon:

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα φρεσκάρισμα, το House of the Dragon είναι το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο μεταφερόμαστε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire", εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες το HBO προλογίζει τη σειρά, που θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake". Τη δημιουργία του σόου υπογράφουν οι George R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal, μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik, εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών.

Το House of the Dragon θα αποτελείται από 10 επεισόδια, τουλάχιστον για την πρώτη σεζόν του. Μάλιστα, η 2η σεζόν έχει ήδη πάρει το "πράσινο φως" από το HBO, ωστόσο ο Miguel Sapochnik ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του σκηνοθέτη και showrunner. 

Τις εντυπώσεις μας από την πρεμιέρα του House of the Dragon, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ